Harry Potter Serisindeki Animagusları Ne Kadar Tanıyorsunuz? | TEST

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Harry Potter Serisindeki Animagusları Ne Kadar Tanıyorsunuz? | TEST – Fantastik Canavarlar

image

Bir Animagus büyüsü hem çok tehlikeli hem de detaylı bir süreç. J.K. Rowling’in Büyücülük Dünyası da bu sihri bol bol işliyordu. Peki Harry Potter serisi boyunca ortalıkta dolaşan Animaguslar hakkında neler hatırlıyorsun? Bir Harry Potter hayranı iseniz seride Animaguslardan ilk bahsedildiğinde oldukça heyecanlandığınızı tahmin edebiliyoruz. Dönüşüm büyüleri tehlikelidir. Animagus olmak ise tamamen ayrı bir seviye.… (DEVAMI…)

1 Beğeni


Ee bir çapulcu hayranı olarak…

1 Beğeni

10 üzerinden 10 doğru!

Sonuç: Eski Animaguslardan

Animagus denince akla ilk sen geliyorsun. Dikkat et, bakanlık başarının sırrını merak ediyor. Peşine düşmekte gecikmeyecekler. Bugünlerde kayıt dışı animagus olmak biraz tehlikeli. Yine de sen, kendini ustalıkla gizlemek konusunda oldukça başarılısın. Böyle devam!

10 üzerinden 7 doğru!

Sonuç: Animagus

Sen parlak bir kıvılcımsın. Animagusa dönüşebilmek senin için çocuk oyuncağı. Yine de bir iki eksiğin var. Onları da dolunaylı bir gecede halledebileceğine inancımız tam!