Harry Potter ve Felsefe Taşı'nda Tanıdığımız Yan Karakterlerin Akıbeti Ne Oldu?

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Harry Potter ve Felsefe Taşı'nda Tanıdığımız Yan Karakterlerin Akıbeti Ne Oldu? – Fantastik Canavarlar

image

İlk Harry Potter kitabı, Harry Potter ve Felsefe Taşı, bizleri kalplerimizde sonsuza dek yer edebilecek potansiyelde karakterlerle tanıştırmıştı. Fakat bazı karakterler, radarlarımızdan birazcık saptı. Gelin bu karakterlere neler olduğuna birlikte bakalım… 1. Fluffy Asla unutmayacağımız gibi, bu pek sevimli üç başlı köpek ilk kitapta çok önemli bir role sahipti. Felsefe Taşı’na giden kapının yakınına gelmeye… (DEVAMI…)

E trendeki trolley cadısına ne olduğunu biliyoruz ya. Lanetli çocuk kitabında o kadın terminatöre dönüşüp metal kollar mı ne çıkardıydı. Demek ki kendisi androidmiş veya westworld den kaçmış. Bu anımız bile o berbat kitabın salaklığını hatırlattı demi? Neydi la o öyle hangi dahiyane beyinden çıkmış bu fikir. Ben lanetli çocuğu geçerli saymayıp çöpe atmıştım ama site mecburiyetten kabul etmiştir diye düşünmüştüm :smiley: