Arkadaşlar bu kitaplarımı satmayı düşünüyorum satışı varmıdır satılırmı değeri nedir merak ettim umarım doğru konu açmışımdır şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar.
Yerdeniz otostopçunun galaksi rehberi hayvanlaşan insan germinal ölüler evinden anılar yeraltından notlar ev sahibesi goriot baba satıldı.
Hay ların da var baskısı. Biz neye değer biçeceğiz tam olarak onu anlamadım. Hepsinin fiyatları aşağı yukarı belli zaten siz araştırıp bulabilirsiniz. Alıcılar mı araştırsın?
Cevabınız için teşekkür ederim bir süredir piyasayı çok takip etmemiştim bazı serilerin devamı kesilmişti o yüzden alan olurmu onu merak ettim bakalım yazan arkadaşlar oluyor
Yanlış anlamayın acil paraya ihtiyacım var % 50 etiket üzerinden düşünerek söylüyorum olabilir ama çok ucuza satılacak kitaplar olduğunu düşünmüyorum piyasayı bilen olur diye yazmıştım
Bu kitapların çoğu okunmadı bile ciltsiz versiyonlarını okumuştum heves edip aldım görsel olarak sizi kitaplıklar konusundan hatırlıyorum sizinde güzel bi kitaplığınız vardı
Otostopçunun Galaksi rehberi’ne eğer ilk baskı ise talibim. Sadece kapağında bilmem kaçıncı baskı yazmıyorsa da yeterli. Fiyat olarak ne kadar düşünüyorsunuz?