Şu an şubelerde 15. yıla özel yüzde 40 indirim var. Muhtemelen kısıtlı bir süre için.
İnternet sitesindeki %30 indirim birkaç aydır olduğu için kafa karıştırıyor olabilir. Normale dönmüş oluyor aslında %25 ile.
Kitabevlerinde de aslında %20 indirim var. İş Bankası kartlarıyla öderseniz %25 oluyor, biliyorsunuzdur zaten. HAY’daki indirim 27 Haziran’da bitecek kitabevlerinde.
Uzun zamandır HAY karton kapak almıyordum.
Gönül rahatlığıyla çizip karalayabileyim diye birkaç karton kapak kitap siparişim vardı ve bu yeni cilt malzemesini beğendim.
Karton kapaklı kitapların kolayca kıvrılması bana okurken kolaylık sağlıyor ama genelde kapaklar kırıldığı için de hoşuma gitmiyordu. HAY karton kapaklarda bir değişiklik yapmış (bu aldığım baskılar 2020 tarihli) kapakları eğip büküyorum ve kırılmıyor, bu yeni karton kapak malzemesini beğendim.
Bu plânlı bir özellik mi yoksa, kapak kalitesini düşürdükleri için kapak böylece daha mı esnek oldu
Bu düşmüş kapak kalitesi ise tüm yayınevleri karton kapaklarda buna düşsün bence.
İş bankası indirimi gene %30’a çekmiş.
Bir türlü karar veremediler galiba.
Süper bir haber. Düzgün, tam bir çevirisi yoktu bu romanın.
jan_k harikasın, bu üç kitap da serinin en son yayımlananı ve ciltli baskıları, ben de sırayı takip ediyorum, ayrıca ciltli modern klasikler seri’si de çok kaliteli, iyi ki iş-kültür var…
Fotoğrafdaki diğer kitaplarında bir fotoğrafını paylaşır mısınız? Merak ettim.
Sait Faik ciltli versiyonlar ve son çıkan ciltli modern klasikler. Müsait olduğumda paylaşırım.
https://www.instagram.com/p/CRFmf8rr1Af/?utm_medium=copy_link
Ahmet Gürbüz hocam seriyi tamamladı arkadaşlar. Ayrıca sağolsun benim için de Atinalı Timon’u da buldu. Böylece ikimizde Hasan Ali Yücel klasiklerini tamamlamış olduk. Umarım bu yolculuğa çıkmış olan herkes bu seriyi tamamlar:innocent:
Candan tebrik ederim.
Maşallah. Tebrik ederim. Ben de düşünüyordum fakat vazgeçtim. Özellikle başka da pek çok kitabımızın olması sebebiyle büyük yer sıkıntısı doğuyordu. Gerçekten ilgi isteyen bir seri. Tamamını okumak ise insanın entelektüel seviyesini inanılmaz yükseltir.
Rüya gibi… böyle bir seriye sahip olmak, tarihte o muazzam İskenderiye Kütüphanesi bir Pergamon ya da bir Kurtuba Kütüphanesinin içinde geziniyormuş hissi veriyor, bu histe HAY’ın antik görünümlü sade kapak tasarımının da payı var, hakikaten bu hissi veriyor insan kişisine… Sâhi, Kutadgu Bilig, Atabetü’l-Hakayık, Dede Korkut gibi ilk islami Türk eserlerine serisinde yer veren HAY keşke Türkçenin bilinen ilk sözlüğü olan Divanu Lügati’t-Türk’e de yer verse, Evet, Babil Hemeroloji Serisi’ne yer veridiği gibi buna da yer verse çok güzel olur, büyük bir eksik kapanmış olur.