Hasan Ali Yücel Klasikleri Dizisi

Suç ve Ceza dışı ciltli baskı gelmez bence, İş Bankası Ciltlilerde yeni baskıları sürekli satan kitaplara yapıyor gibi.
Yine de;
Monte Cristo kontu özelinde bu kadar erken 2. baskı yapmazdı iş bankası belki de krizde daha önce yapmadığını yapıp ciltli yeni baskıların sayısını artırma düşüncesindedirler.

3 Beğeni

Bu kitapların hepsini toplamış olan varsa vallahi bravo

2 Beğeni

Monte Cristo Kontu’nun ciltlisini alamamıştım. Yeniden basılacak olması harika. Keşke, Dostoyevski’nin, Budala ve Eccinler kitaplarını yeniden bassalar.

3 Beğeni

Ciltlisinin stoğu bir çok sitede var.

2 Beğeni

Dostoyevski’leri mi diyorsun?

2 Beğeni

Monte Kristo’nun Kontu’nu diyordum.

3 Beğeni

Kitapyurdu linkleri

Amphitryon (Karton Kapak)

Amphitryon (Ciltli)

6 Beğeni

Bazı ciltli Dostoyevski basımları için bandrol alınmış <3

4 Beğeni

Bu serinin ciltli kitaplarını kaliteli bulmuyorum.Ancak çok kalın ve birden fazla defa okunacak kitaplarda tercih edilebilir.Ciltlilerde kullanılan şömiz parlak ve parmak izi belli eden bir kağıt türü. Kenarları da kolayca yırtılıyor. Rafa dizildiklerinde ciltsizler çok daha güzel duruyor.
Fiyat olarak, örneğin Suç ve Ceza’nın ciltli satış fiyatı 45 TL iken, ciltsizi 19 TL. Aralarında ki fark bu kadar fazla olmamalı.

3 Beğeni

Şömizi çıkarınca muazzam bir görüntü çıkıyor ortaya ancak bence şömizli halleri de gayet güzel. Fiyat konusunda ise cidden çok fark oluyor nedense.

2 Beğeni

Ben genellikle 400 sayfa ve üzeri kitapları ciltli tercih ediyorum.

2 Beğeni

Bazı kitapların ciltli baskısı yayınlanacakmış. Bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

3 Beğeni

Tüm ciltli baskılar bunlar. Gözden kaçan olabilir. :slight_smile:

11 Beğeni

Çok çok teşekkür ederim. Hepsinin bir arada olması çok iyi. Elinize sağlık.

3 Beğeni

Araya gaza gelip klasiklerde olmayanları da eklemiş olabilirim. :grin::grin:

3 Beğeni

Hepsi ciltli tek tek baktım. :grinning:

3 Beğeni

Fiyat konusu beni de sıkıntıya sokuyor ama 500-600 sayfalık olanlarda ciltli daha iyi oluyor. Bu arada bazı ince kitapları ciltli yaptıkları zaman kitap daha büyük olabiliyor. Takıntılı insanlara zulüm gibi bir olay :slight_smile:

2 Beğeni
3 Beğeni

Yeni kitap geliyor

5 Beğeni

Dumasın Sainte Hermine Şövalyesi kitabını okuyan var mı? Nasıl bir kitap merak ediyorum.

5 Beğeni