Hasan Ali Yücel Klasikleri Dizisi

3 Beğeni

Dostoyevski - Karamazov Kardeşler, Ev Sahibesi, Budala, Ölüler Evinden Anılar ve Ezilenler’in Ciltli baskıları yeniden yapılmış. Kitapyurdunda satışta gözüküyor.

5 Beğeni

Dumas’ın Üç Silahşörler kitabı sizce hangi yayınevinden okunmalı?
Alfa yayınları devam kitabıyla birlikte (Yirmi Yıl Sonra) 2 cilt olarak basmış:
( Üç Silahşörler tam metniyle yayımlandı - Kültür Sanat Haberleri )
Bu basımları mı almalı yoksa Hasan Ali Yücel Klasikleri basımı mı?
Fikir verirseniz sevinirim :relieved:

2 Beğeni

Sefiller’i de yeniden ciltli basarlar umarım.

2 Beğeni
2 Beğeni

Kesinlikle Alfa yayınlarının basımını öneririm. 2 kitabı da çıkartmış olmaları bir yana, çevirmeni İsmail Yerguz alanında son derece yetkin bir isim. 19. yüzyılda Alexandré Dumas’nın pek çok kitabını illüstrasyonlarıyla süsleyen Jean-Adolphe Beaucé’nin onlarca gravürünün basıma dâhil edilmesi de kitabı ziyadesiyle hoş kılmış.

4 Beğeni

Teşekkürler. Bir ara tükenmişti. Yeniden basmışlar.

2 Beğeni

Benim dün geldi o yeni baskı,hatta buraya resmini de attım.Kutulu ciltli ve jelatinli.

3 Beğeni

Henüz bandrol alınmamış galiba ama babil, kidega vs. Victor Hugo - Notre Dame’ın Kamburu Ciltli olarak 25 Şubat için önsipariş alıyor.

Edit : Ayrıca kidegada İş Kültür Yayınları için %40 indirim varmış :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Yeni kitap geliyor

6 Beğeni

Yeni baskıları yapılacak kitaplar

5 Beğeni

Bir felsefe klasiği daha… Merak edenler için İletişim baskısının ilk 15-20 sayfası burada…

3 Beğeni

Bandrol alınan tüm ciltli kitaplar satışa çıktı Odysseia çıkmadı. Ben ciltli Odysseia bile alamaycak mıyım? Söyleyin kaç para ulan bir Odysseia

https://www.motoetkinlik.com/wp-content/uploads/2014/04/KAÇPARA.gif

11 Beğeni

45-50 TL :slight_smile:

7 Beğeni

Yeni Kitap

8 Beğeni

Ecinniler’in ciltli olarak yeniden basılması harika.

3 Beğeni

7 Beğeni

Önceki baskının etiket fiyatı 40,74 TL Yeni baskı 48 TL… iki baskı arası 4 sene var galiba , 7 TL civarında fiyatı artmış.

5 Beğeni

4 yılda köprünün altında ne sular aktı hocam. Gayet makul bir artış. :slight_smile:

5 Beğeni

Kendimce hesap yapıyordum aslında.

Telifsiz kitabın çevirmen, matbaa, kağıt vb maliyetleri bu durumda 4 yılda yüzde 20 mi artmış diye sesli düşünüyordum.

3 Beğeni