Dostoyevski - Karamazov Kardeşler, Ev Sahibesi, Budala, Ölüler Evinden Anılar ve Ezilenler’in Ciltli baskıları yeniden yapılmış. Kitapyurdunda satışta gözüküyor.
Dumas’ın Üç Silahşörler kitabı sizce hangi yayınevinden okunmalı?
Alfa yayınları devam kitabıyla birlikte (Yirmi Yıl Sonra) 2 cilt olarak basmış:
( Üç Silahşörler tam metniyle yayımlandı - Kültür Sanat Haberleri )
Bu basımları mı almalı yoksa Hasan Ali Yücel Klasikleri basımı mı?
Fikir verirseniz sevinirim
Sefiller’i de yeniden ciltli basarlar umarım.
Kesinlikle Alfa yayınlarının basımını öneririm. 2 kitabı da çıkartmış olmaları bir yana, çevirmeni İsmail Yerguz alanında son derece yetkin bir isim. 19. yüzyılda Alexandré Dumas’nın pek çok kitabını illüstrasyonlarıyla süsleyen Jean-Adolphe Beaucé’nin onlarca gravürünün basıma dâhil edilmesi de kitabı ziyadesiyle hoş kılmış.
Teşekkürler. Bir ara tükenmişti. Yeniden basmışlar.
Benim dün geldi o yeni baskı,hatta buraya resmini de attım.Kutulu ciltli ve jelatinli.
Henüz bandrol alınmamış galiba ama babil, kidega vs. Victor Hugo - Notre Dame’ın Kamburu Ciltli olarak 25 Şubat için önsipariş alıyor.
Edit : Ayrıca kidegada İş Kültür Yayınları için %40 indirim varmış
Bandrol alınan tüm ciltli kitaplar satışa çıktı Odysseia çıkmadı. Ben ciltli Odysseia bile alamaycak mıyım? Söyleyin kaç para ulan bir Odysseia
https://www.motoetkinlik.com/wp-content/uploads/2014/04/KAÇPARA.gif
45-50 TL
Yeni Kitap
Ecinniler’in ciltli olarak yeniden basılması harika.
Önceki baskının etiket fiyatı 40,74 TL Yeni baskı 48 TL… iki baskı arası 4 sene var galiba , 7 TL civarında fiyatı artmış.
4 yılda köprünün altında ne sular aktı hocam. Gayet makul bir artış.
Kendimce hesap yapıyordum aslında.
Telifsiz kitabın çevirmen, matbaa, kağıt vb maliyetleri bu durumda 4 yılda yüzde 20 mi artmış diye sesli düşünüyordum.