Uzun zamandır bu seriden kitap almadım. Toplamayı çok istiyorum ama… Bu fiyatları görünce de hevesim kaçıyor. Arada alarak belli bir seviyeye getireceğim umarım. Hayallerimi süslüyor bu seriyi kütüphaneme tam olarak görmek.
Seriden her kitabı almaya da gerek yok bence.
Turgenyev’in öykülerini ayrıca toplu olarak İletişim’den 3 cilt halinde almak mümkün.
Ben her zaman ciltli kitapların fiyatı karton kapakların 2-3 katı olmalı fikrine inanır ve savunurdum. Hatta satışı az olan kitapların karton kapak baskılarının fiyatları daha uygun olmalı ve ciltliler bu farkı finanse edebilmeli derdim ama nereden bilecektim dolar 18 TL olacak, yıllık enflasyon yüzde 181 olacak.
Seriyi Ciltli olarak 2-3 yıldır topluyorum. Şuan 350 'ye yaklaştım. Ama serinin tamamını almak biraz hayal gibi bir durum. Çok uzun zamandır baskısı olmayanlar var. Hele ki yeni başlıyacaksanız nacizane tavsiyem yazar belirleyip eserlerini almanız veya seçmece ilerlemeniz.öbür türlü seriyi tamamlamak bu fiyatlardan bir servet gerektirir.
Küçük bir servet gerekiyor. Aynen yazar toplamayı düşündüm. 80 tane falan mevcut. Artık yazar yazar ilerleyeceğim. Galiba hepsini değil de seçerek alacağım. Teşekkür ederim. Umarım sizde tamamlarsınız.
Ciltli kitaplarınız duruyormu acaba
Satın almak için soruyorsanız ciltli değil ciltsiz olanları satıyorum.
Dostoyevski’nin Amcanın Rüyası ve İnsancıklar’ı 2023 ilk çeyreğe sarkmıştı. 2021’den bu yana erteleniyor. Umarım artık eli kulağındadır.
Artemis de Shakespeare ve Austen ayaklarini bastigi serinin Dickens kitabini bassa super olacak.
Merhaba. Karton kapaklı ile Ciltli arasında Kağıt kalite farkı var mı? Sadece cilten kaynaklalanıyorsa bu fark cidden aşırı mantıksız bir durum.
Ben de 3-5 karton kapak var, tamamını bilmiyorum ama bende olanlarda kağıt aynı, farklı olanı bez cilt ve şömiz.
İş kültür de sadece HAY değil son 1.5 - 2 senede diğer sert kapak karton kapaklarda da fiyat farkı çok açıldı.
Nietzche biyografi tekrar baskı yaptı yanılmıyorsam karton baskı olacak.İş Bankası biyografi serisinde tamamen kartona geçti diyebiliyor muyuz? Cilt maliyeti deyince aklıma bu durum geldi
Belki sadece tekrar basımlar için geçerli olabilir. Seriye yeni eklenecek kitapların ilk baskısını ciltli yapmazlarsa büyük ayıp ederler. Seri devam edecekse tabi