Alper doğru mu görüyorum ? Bir yanlışlık olmasın ? Allah Allah ne günlere kaldık. Hayır, hayır bir yanlışlık olmalı.
Sonunda beklenen klasiklerden birini yayımlıyarak, klasikler serisini yayınladığını hatırladı İşKültür: ‘Çılgın Orlando’.
Hatırlar mısınız, yıllar önce Vergilus’un ‘Aeneis’ destanının sonunda basıma hazır olduğu haberini, çok sevinçli ve heyecanlı olduğunu bizzat çevirmen tarafından, twitir’dan vermişti. Aradan yıllar geçti, hazır olduğu halde kitap basılmadı, bu gidişle çevirmen, kitap basılıp yayimlanmasina ömrü yetemeden bu dünyadan ayrılacak, ona yanıyorum…
İş bankasının kendi sitesinde:
- Çılgın Orlando
- Beyazlı Kadın
ciltli baskıları tükenmiş, muhtemelen ciltli baskılar artık 300 adet 500 adet belki daha az basılmaya başlandı. HAY ciltli baskıları artık 20-30 TL 'ye bakmayıp çok geciktirmeden almak gerekiyor gibi.
Kitapyurdu sitesinde stoklarda son birer adet vardı onlarıda ben aldım. Teşekkürler hatırlatma için @alper
Gelen gideni arattı ya. Ciltsizler bile pahalı çıkmaya başladı. Son limanı da kaybettik gibi. Kitap okunmasın diye yapılmıyorsa bende ne olayım
İyi oldu bence ya. Bir gider kapısı kapandı.
Mesajını okuduktan sonra Kitapyurdu’na hemen sipariş verdim, tam 1 hafta boyunca Sipariş Durumu hanesinde önce “Bekliyor”, sonra “Temin Edilemedi” ve bugün de " Temin Edildi" ibaresini görmek çok sevindirdi. Sanırım en sonuncusunu alan ben oldum. Bundan sonra sahaflarda bu kitabın fiyati 800 tl’den başlar arkadaşlar…
Arkadaslar bu seride sekspir ve freud disinda dizinin arka kapaklarinda butun eserleri yazan yazarlar varmi?
Dostoyevski, Sophokles, Nietzsche bildiklerim.
Anna karenina nın ciltli versiyonunu yeniden basacaklar mı? Bilgisi olan var mı acaba? Hiçbir yerde bulamıyorum.
Yeni çıkan Kurt Adam romen rakamıyla 445 ediyor. Thales ise 448 ediyor. Tahmini olarak Aralık’ta çıkar.
Zaten şu roma rakamlarini hic sevmedim. Kurduklari devletide sevmezdim zaten