Hasan Ali Yücel Klasikleri Dizisi

Teşekkürler yorumlarınız için ben de sipariş verdim Robinson`u, hem yorumlarınızdan hem de estetik görüntüsünden dolayı. Belki devamında farklı kitaplarını da alırım ben buraya geribildirim yaparım

3 Beğeni
6 Beğeni

İletisim ve Yordam’in Delikanli tekeline ust torbadan rakip geldi.1000’e 500 ozel indirimiyle ciltli alinir.

3 Beğeni

O da neymiş öyle. :smiley:

1 Beğeni

İletişim ve Yordam’ın etiket fiyatları 500 TL.

İş bankası ciltlinin etiket fiyatı 700 indirimle 490 TL gözüküyor. Çok kaliteli olmasa da İş Bankası ciltli kapak seçeneği tercih edilebilir.

1 Beğeni

Operasyon tamamdır​:heart_eyes:

2 Beğeni

(Yirmi karakterde) Hak ettiği gibi :+1:

1 Beğeni

Amazon özelinde, son çıkan iki kitabın ciltli baskılarının stokta tükenip satıcılı ürüne düşmesi feci bir karaborsa stoğu çalışması olduğuna işaret ediyor. Gerçi aynı şey diğer yayınevleri için de geçerli. Can vesaire. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda, direkt yayınevlerinden tedarik etmediklerini ve anlaşmazlıklar yaşandığında temin etme hususunda sıkıntılar doğabileceğini, stokların bu nedenle yenilenmeyebileceğini söylediler.

Zamanımızın Kahramanı çıkalı herhalde 2 ay olmadı. Yeniyetme ise stokta bir hafta kaldı kalmadı, daha çıkalı bir ay olmamışken, tükenmesinin üstünden 4-5 gün geçmesine rağmen hala geri dönmedi. Ciltsizler duruyor, ciltliler tükenmiş. Fahiş fiyata satmak için topluca alınıyorsa bile geri gelmeliydiler.

2 Beğeni

Çakal İnstagram sahafları deli gibi topluyorlar sonra birileri onlara satmış gibi satışa çıkarıyorlar. Aşırı derece Karaborsa var biliyorlar ki bazıları sadece ciltli topluyor ne kadar öpersek o kadar kar gözüyle bakıyorlar.

3 Beğeni