Hawkeye Kendi Dizisine Kavuşuyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Hawkeye Kendi Dizisine Kavuşuyor – Kayıp Rıhtım

image

Marvel evreninin sevilen karakterlerinden Hawkeye, Disney+ kanalında kendi mini-dizisine kavuşuyor. Başrolde ise Jeremy Renner var. (DEVAMI…)

4 Beğeni

Hawkeye, Endgame’de ölmeyecek demek ki.

Hawkeye bi’ dur Allah aşkına. Zaten ortalık karışık!

4 Beğeni

Nasıl Hawkeye oldum? Temalı dizi de olabilir :slight_smile:

1 Beğeni

Bu durumda Dc çıkıp; “bunlar Arrow’a özenmiş” derse ağlamasın Marvel. Hawkeye, sevdiğim bir karakter değil. Sevilen bir karakter mi o bile değil. Anket yapsınlar “en sevdiğiniz Avengers kim” diye. Oy veren olursa, büyük süpriz olur :smiley:
Hawkeye yerine, Moon Knight dizisi tercih ederim.

1 Beğeni

Kate Bishop olacak diyorlar. Ki bence doğru. Bir nevi devir teslim olacak. Yenilere yer açma vakti geldi. Zaten Age of Ultron’da emekli olmuştu, sonra dayanamayıp Civil War’a dahil oldu.

2 Beğeni

Lütfen çıksın lütfen çıksın lütfen çıksın…

1 Beğeni

Aslında ölebilir.

Hatırlarsanız: (Avengers 1’den spoiler içerir)

Ajan Coulson Avengers’ta ölüp sonradan kendi dizisine kavuşmuştu. Böyle bir şey tekrar olabilir de. Ortalığı karıştırmak için güzel haberler veriyorlar…

1 Beğeni

Matt Fraction ve David Aja’nın Hawkeye serisini okuduktan sonra sinematik evrendeki Hawkeye’ın çok fena harcandığını fark etmiştim. Umarım dizi Fraction ve Aja’nın serisine benzer bir tarzda olur. YA BU ARADA FRACTION VE AJA’NIN SERİSİ NE KADAR GÜZELDİ YA!

2 Beğeni

MCU’daki Hawkeye’in Earth-616’daki Hawkeye ile zerre alakası yok. Filmlerde kullanılan Hawkeye daha çok Ultimate evrenindeki gibi. Evli ve çocukları var.