HBO Başkanı, Game of Thrones Finalini Savundu

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: HBO Başkanı, Game of Thrones Finalini Savundu – Kayıp Rıhtım

image

HBO başkanı Casey Bloys, Game of Thrones finalinden memnun olduğunu ve Benioff ile Weiss ikilisinin çok iyi bir iş çıkardığını belirtti. (DEVAMI…)

Kötü demek bu kadar mı zor yahu. Bi kendileri beğenmiş zaten. Onun dışında herkes memnun değil. İzleyen olarak bizlerin memnun olması gerekmez mi ?

1 Beğeni

Tamam HBO başkanı finali savunuyorsa iyidir… Tamam Sophie Turner iyi olduğunu söylüyorsa bize söz hakkı düşmez… Tamam kıçı kırık sanat duayeni Bran (Isaac Hempstead Wright) emek var, iyi oldu tamam mı diyorsa biz kimiz ki?

Ulan bi’ hasss… Neyse. :relaxed:

5 Beğeni

Kitaptan koptuktan sonra replikler tuhaflaştı, olaylar o kadar hızlı gelişti ki 7.sezonda babasının yaptıkları için özür diliyen Dany, 8.sezonda küle çevirdi her tarafı. Game Of Thrones sayesinde belki de kazanamayacakları paraları 10 yıl içinde kazandılar, popüler kültürde çok büyük pay sahibi oldular, rekor üzerine rekor kırdılar tabi ki de çıkıp savunursunuz. Bazı oyuncuların ve HBO sorumlusunun bu tutumunu (şahsen) beğenmedim.

3 Beğeni

Patron böyle istemiş… Dağılabiliriz. :smiley: Patron memnunsa izleyiciye laf düşmez. :sweat_smile:

3 Beğeni

Açıklamanın üstünde biraz daha çalışılsaymış keşke. Hem dizi dünyası böyle deyip hem de her şey planlandığı gibi gitti demek, pek olmamış. Demecinde, sadece dizi dünyası böyle işte üzerinden yürüseydi, daha uygun olurdu.

Ayrıca, bu gibi açıklamalar ortaya çıkan işi savunmak maksatlı değilmiş gibime geliyor. Daha çok, yanlış bir biçimde markayı koruma çabası içerisindeler gibi. Popüler film-dizi olunca lisanslı ürünlerin getirdiği kazancı unutmamak gerek. Örneğin Star Wars serisi; oyuncak, oyun, kitap vs. önemli yer tutar.

GoT’un yarattığı hayalkırıklığı, GoT ile alakalı gelecek projelerin reytingini ve lisanslı ürün anlaşma/satış kısmına zarar verebilir.

1 Beğeni

Bence de vermeli. Tamam istediğin gibi diziyi bitirmekte özgürsün ama da bu nedir ya, serinin adı ateş ve soğuğun şarkısı olmasına tağmen biriris diktatör oldu, diğeri sürgün :joy: sırf senaryo sızdı ünsanları yine ters köşe yapmalıyız diye geldiğimiz hale bakınız :))