Hellboy Filmi, Gösterimden Erkenden Kaldırıldı

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Hellboy Filmi, Gösterimden Erkenden Kaldırıldı – Kayıp Rıhtım

image

Neil Marshall’ın yönettiği yeni Hellboy filmi, çekim masraflarını bile karşılayamayınca gösterimden erkenden kaldırıldı. (DEVAMI…)

4 Beğeni

Uçacak diye bir beklentim yoktu ama bu kadarını da beklemiyordum.

Güzelim karakteri hiç ettiler. O kadar geniş hikaye evreni olan, korku, macera, günümüzde ilgi duyacağımız tüm simgesel ögeleri barındıran, derin ve detayli/farklı karakterleri olan bir seri daha uzun yıllar el sürülmeyecek üzere rafa kalktı. Dark Horse sinama sektöründe batırmaya devam ediyor.

2 Beğeni

Bence beklenti çok büyüktü ondan herkes hüsrana uğradı.Bu kadar gcı kullanmasalar’dı belki çok daha kaliteli olabilirdi.Yada sadece çizgi romanlara uysaydılar çok daha iyi olabilirdi.

Filmde kullanılan CGI bundan önceki seride kullanılsa bu kadar aşağılanmazdı. CGI çok sırıtıyor. Kurgu da bana göre yetersiz. Herşey oldu bitti getirilip sonunda ne oldu diye düşünüyorsunuz?

Özellikle düşman tercihi kötü olmuş

‘‘Hollywood, karakter çöp edip sonradan tekrar yüceltme tezgahı üzerine kurulu kukla bir örgüttür.’’

Fred Çakmaktaş

2 Beğeni

Deadpool filminin başarısından sonra yapımcılar R rated süperkahraman filim yapma konusunda cesaretlendiler. bunların ilk örnekleride New Mutants,Hellboy ve Brightburn olacak. Deadpooldan sonra çıkan ilk filim Hellboy başarısız oldu bakalım diğer ikisinin kaderi nasıl olacak.

Film çok kötüydü, Ron Perlman’ın Hellboy’u çok çok iyiydi. Filmi izlerken acayip sıkıldım. Çok kopuk gereksiz ergen tripleri. Bekliyordum bu sonucu. Umarım tekrar Ron Perlman oynar bu rolü.