Ben de dün akşam yıllık için geçiş talebinde bulundum. Şimdi baktım herhalde eski üyelerden geçiş yapanlardan 180 TL alacaklarmış.
Evet, dün başvurduğunuz ve mevcut üyeliğiniz devam ettiği için eski fiyattan devam ettirdiler sanırım, bir arkadaşımda daha bu şekilde.
Yine zamlanmış.
Hepsiburada , ayrıcalıklarla dolu olduğunu söylediği ancak hizmet noktasında sınıfta kaldığı Premium’un fiyatını artırdı. Çoğu kişinin hediye BluTV üyeliği vermesiyle tercih ettiği Hepsiburada Premium hizmetinin fiyatı 4 Ekim tarihi itibarıyla %25 oranında zamlanacak. Kullanıcılara gönderilen bilgilendirme e-postasına göre, halihazırda 40 TL olan üyelik ücreti 50 TL’ye çıkarılacak.
Yeni güncelleme gelmiş. Aylık 69.90 TL oldu.
%49 az olmuş,%99 yapsaydınız!
Hbomax hakkı da düşerse talibi olan kalmaz.
DH sponsorlu içerik alıp sağlam gömme yapmış. Ben ikisinide kullanıyorum. Amazon kitap ve sarf ürünlerinde fiyat ve hız olarak daha iyi ama ikisininde dönem dönem farklı avantajları var. Bu arada Hepsiburada 2024 Kasım ayından beri zam yapmıyordu premiuma ve yıllık üyelikte hala daha ucuz. ![]()
Fiyat konusunda premiumlulara özel algoritma yoksa sitede, yapılan alışverişlerdeki iade ücretlerle bedavadan daha fazlasını alıyoruz.
Ben zaten Amazonu dibine kadar sıyırıyorum ve ikisininde farklı avantajlarını kullanıyorum. Burada DH’nin sponsorluk nedeniyle gömme çabasını anlatmak istedim. ![]()
Malum ölücü tayfa oralarda ya zam haberlerini pek iyi karşılamıyorlar ![]()
Arkadaşlar Hepsiburada Word kart sahipleri sanırım bu premium özelliklerinden faydalanabiliyor. Aramızda bu kartı kullanan var mıdır? Yıllık ücret vs durumu nedir bu kartın. Sanırım o kartı çıkartmak daha faydalı. Ürünlerde 9 taksit imkanı da sunuyor.
Hepsiburada birkaç yıl önce ücret iademi yapmadığı için Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurmak zorunda kalmıştım. O tarihten beri alışveriş yapmıyorum. Sadece HBOMax üyeliğim var. Üyelik ücreti nispeten ucuz olabilir, ancak biz de zam oranını eleştirmiştik zaten.
Sürekli alışveriş yapıyorsanız bir ihtimal düşünebilirsiniz. Yıllık kart aidatı 1258 TL imiş.
Aidat o kadar ise değmez o zaman. Çok teşekkür ederim.