Herge'nin Tenten'in Maceraları Çizgi Roman Serisi (Alfa Yayınları)

Evet çifter çifter gelirdi, serinin bitmesine az kaldı diye tek tek mi çıkaracaklar acaba. :thinking:

1 Beğeni

Seri şu an tam yarısında. Yani bitmesine daha var. Anlamadım ben de sebebini :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Duyum alırsam haber ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkürler, bide Redkit in baskısı biten sayıları basması için YKY ye imza kampanyası başlatırsak süper olur :smiley:

2 Beğeni

Yayınevindeki yoğunluk nedeni ile tek kitap matbaaya gönderilmiş. Bundan sonraki süreçte yine çifter çifter gönderilecekmiş. :slight_smile:

1 Beğeni

Oh oh iyi, bizim de cüzdan yoğundu. O da dinlensin biraz :slight_smile:

2 Beğeni

Başlığı görünce elimdeki eski baskılara baktım. Elimde yapı kredi, inkılap ve mandolin(inkılap yayınları) baskıları mevcut. Yapı kredi hariç diğer ikisi parlak kağıt kullanmışlar ancak o alışılagelmiş kağıt hissini pek vermiyorlar bu yüzden yapı kredinin baskıları en güzelleri bana göre. Yeni baskıları hiç elime alıp bakmadım ancak attığınız fotoğraflardan eski baskılara bire bir uyularak yapılmış gibi geldi bana.

Yapı Kredi-1994

İnkılap-2004

Mandolin-2004 hak alımı ancak baskı zamanı yazmıyor.

1 Beğeni

Diğer baskıları inceleme fırsatım olmamıştı zamanında. Ama bu Alfa baskısı kalite olarak beni kesmedi.

resim

3 Beğeni

resim

4 Beğeni
2 Beğeni

Yeni Kitap

14

3 Beğeni

Tenten’ler 25 TL olmuş! Bir ara KDV indirimde etiket fiyatları 18 küsür TL’ye düşmüştü. Sonra 20 TL oldu tekrar, şimdi de 25 TL.

1 Beğeni

Yeni kitap geliyor

3 Beğeni

9786051718408

2 Beğeni
3 Beğeni
5 Beğeni

Arka kapaklarda ve daha önceki yayınevlerinin baskılarında Turnesol veya Turnösol diye geçiyordu, neden Turnusol olmuş acaba?

Şöyle bir baskı yapılsa çok hoş olurdu doğrusu. Yayın evi yetkilisi buralardayken, toplu ciltli baskı yapma fikrinin düşünülebileceğini söylemişti. Seri sona yaklaşıyor böyle bir planları var mı acaba.

10 Beğeni
1 Beğeni