Hogwarts Legacy Bir Kez Daha Ertelendi: Harry Potter Evreninin Merakla Beklenen Oyunu 2023'te Çıkacak

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Hogwarts Legacy Yeniden Ertelendi – Fantastik Canavarlar

image

Hogwarts Legacy yeniden ertelendi. Geliştirilmesi uzun yıllardır devam eden yeni Harry Potter evreni oyunu beklenenden biraz daha geç şekilde çıkacak. Hogwarts Legacy yeni bir erteleme daha aldı. Normalde bu yılın aralık ayında çıkması beklenen Harry Potter oyunu, Şubat 2023’e kaldı. İlk haberleri 2016 yılında gelmeye başlayan, ancak resmi duyurusu Eylül 2020’de yayınlanan bir fragman ile… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Çok güzel bir oyunmuş gibi duruyor ama devamlı erteleme çok iyi değil. Umarım bir sonraki haber iptal edildi olmaz.

Bu noktaya geldiyse iptal edilmez. Sadece Cyberpunk gibi fiyasko çıkma ihtimali var. Birde Aksiyon sistemi kötü çıkabilir o beni korkutuyor.

1 Beğeni

İptal edilmesi bu saatten sonra mümkün değil zaten. Bu kadar beklentiden sonra “olmadı, vazgeçiyoruz” oyun stüdyosunun intiharı gibi bir şey olabilir.

Herkes gibi ben de, güzel olsun da 2-3 ay geç olsun diye düşünüyorum. Çıkınca yine bazı sorunlar olacaktır elbette. Fakat en azından haberde de belirttiğim gibi umarım Cyberpunk 2077 gibi bir talihsizlik yaşamaz.

2 Beğeni

Bana da iptal edilmesi düşük bir ihtimal gibi geliyor ama yine de çok güvenemeyip yazdım.

Böyle büyük bir fiyaskoyla çıkacağına iptal edilsin daha iyi. Herkes merakla bekledi ve hüsranla sonlandı Cyberpunk.

Ufak tefek sorunlar, hatalar tabi olur ama Cyberpunk gibi çıkacağına hiç çıkmasın. Çok büyük bir fiyaskoydu, bir daha yaşamaya gerek yok.

1 Beğeni

Tek oyunculu olduğu için beklentim var. Normalde online da olsa tek oyuncu deneyimini kotu etkilerdi, tek oyunculu olduğu icin beklentim iyi yönde.

Büyüleri nasil kullanacaklar onu merak ediyorum. HP’deki halini pek sevmezdim… onun disinda o evrede gezmek, derslere girmek bile yeter. Uzerine ortalama bir hikaye ile de tadindan yenmez.
(b ᵔ▽ᵔ)b

( HP hayrani değilim. Kitaplarini pek beklentim olmadan, eglence amacli okuyunca keyif almistim)

Umarım Harry’nin Mithrili vardır.

2 Beğeni

Bu oyun Harry döneminde değil sanırım 1800’lü yıllarda geçecekmiş, oyuncular kendi karakterlerini yaratabileceklermiş vs. Büyük olasılıkla oynayamam ama takip ettiğim youtuberlar oynarsa izlerim.

1 Beğeni

Frodo’yu şise taktıkları sahneyi hatırlattı da görsel ona takılayım dedim xd

1 Beğeni

Sen deyince şimdi benzettim :joy: Ben yanlış anlamışım :sweat_smile:

1 Beğeni

Yazmayı unutmuşum umarım mikro ödemelere çok abanmazlar. Fragman da İksir hazırlamanın süresi var gibi gözüküyordu. Umarım para ver iksir hemen hazır olsun mantığına gitmezler. WB Shadow Of Mordor oyununda bunu yaptı o yüzden korkuyorum.