Hogwarts Şatosu'nda Yaşanmış En Kötü 10 Şey

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Hogwarts Şatosu'nda Yaşanmış En Kötü 10 Şey – Fantastik Canavarlar

image

Hogwarts, hepimizin gitmeyi gönülden istediği bir mekân. Büyülü dersler, şatonun bulunduğu ortam ve daha birçok şey bu okulu ideal bir okul haline getirse de Harry’nin zamanında o kadar çok tehlikeli şeye ev sahipliği yaptık ki… Kuruculardan birisinin şatonun içine dev bir yılan saklaması sanıyoruz Hogwarts Şatosu’nun kaderi hakkında birçok şey söylüyor. Harry’nin zamanındaki bu kötü… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Jude Law’ın genç dumbledore kostümü :smiley: en trajiği bu. Muggle memur gibi giydirmişler adamı.

2 Beğeni

5- evet 13 yaşındaki birine zaman döndürücü vermek çok mantıklı,çünkü o herhangi biri değil ya bizim Hermonie

Sanırım Ginny seven tek insan benim ( kitaptaki Ginny tabi). O kadar karakter var neden Ginnyden nefret edenler bu kadar çok anlamadım. quidditchte de, Dumbledoreun ordusunda da, arkadaşlık konusunda da saçma bir olayını görmedik. Mesela ben Melez prens kitabında da Harry in Ginnyden hoşlanma aşamalarını çok sevmiştim. (Bunu neden buraya yazdım bilmiyorum ama bu kadar çok nefret eden görünce en sonunda yazıverdim😁).

4 Beğeni

başarılı bir kadın olduğu için çekemiyorlar :smiley:

2 Beğeni

Bence Hogwarts’ın başına gelmiş en kötü şey Dolores Umbridge. :angry:
@ahyoka_XD Hanı nerede Ginny’den nefret edenler? Benim yanımda bunun sözünü bile etmesinler. :joy:

1 Beğeni

Biz her şeyi Harry’nin gözünden okuduğumuz için son sene Hogwarts’ı fazla göremedik. Ama Neville da yeterince anlattı zaten. Cruciatus Laneti’nin öğrencilere ceza olarak verildiği bir Hogwarts hayal edemiyorum…

1 Beğeni

A evet onu şimdi hatırladım. Şu an Zümrüdüanka yoldaşlığı kitabını okuduğum için aklıma ilk Umbridge geldi. KSKS dersinin öğretmenleri ölüm yiyenler olması bir yana öğrenciler okula gitmek zorundaydılar. Çok korkunç olmalı. O zaman Neville kendini bize daha iyi tanıttı. Tabii ki DO da.

1 Beğeni

Bu yazıyı okuduktan sonra seriye olan bakış açım bir anda değişiverdi. Ve bir şeyi daha fark etmiş oldum. Harry Potter Dünyasının bizlere sundukları o kadar değerliymiş ki, tüm bunları göz ardı edip hikayenin ve evrenin tadını çıkarmaya devam etmişiz.