Hogwarts'ta Olsanız Hangi Sınıfı Seçerdiniz Ve Neden?

Hogwart’tan mektup geldi ve gittiniz. Hangi sınıfı tercih ederdiniz ve neden :slight_smile:

İlk ben başlıyayım.

Gryffindor ile Slytherin arasında gidip gelirdim herhalde ama Griffindor’u tercih ederdim, biraz daha ağır basıyor karakterime.

Sadece ilk kitabı okudum ama muhtemelen Hufflypuff, o da gereğinden fazla doğrucu birisi olduğum için.

Öte yandan bugüne dek çözdüğüm tüm testlerde istisnasız şekilde hep Slytherin çıktım.

2 Beğeni

Şapka ne derse o :grin:

Bana bırakırsa hufflepuff, çünkü çalışkanlığa, disipline, sadakâte ve arkadaşlık ilişkilerine değer verir…

1 Beğeni

Önceden Ravenclaw derdim ama şu an bakınca en kafası rahat olan Hufflepuff gibi görünüyor. Diğer binalar insanda baskı yaratıyor (mesela Neville). Hufflepuff hem Erdem sahibi iyi insanları barındırıyor hem de uzun vadede yıpratıcı değil. Soft sakin bir yer.

2 Beğeni

Slytherin kesinlikle. Çünkü hikayede onları hep kötü olarak gördük. Ortalıkta bir dark lord dolaşmadığı normal zamanlarda Slytherin olmayı deneyimlemek isterdim. Ama büyük ihtimalle hufflepuffa gönderirdi şapka beni. Karakterime en uygun o gibi.

1 Beğeni

Ravenclaw olmak isterdim. Nedense ilgimi çekiyor. Hatta Hogswarts Legacy oyununda Ravenclaw olmak istemiştim seçmen şapka beni Gyrifindor’a gönderdi.

1 Beğeni

Ben de Gryffindor’u tercih ederdim! Cesaret, sadakat ve şövalyelik gibi özelliklerin önemli olduğu bir sınıfı tercih etmek benim için çekici olurdu. Ayrıca, Harry, Ron ve Hermione gibi efsanevi Gryffindor öğrencilerinin ayak izlerini takip etmek de heyecan verici olurdu.

1 Beğeni

Ben de Ravenclaw olmak isterdim. Akla ve mantığa vurgu yapmaları çok hoşuma gidiyor.

2 Beğeni