House of the Dragon Yorumları 🐉

Ayaklarını kurban veren Alicent mı? :joy:

1 Beğeni

Hatırlatma o sahneyi :slightly_smiling_face: Unutmuştum ne güzel.

2 Beğeni

Bu kadar paralellik olduğunu şu editle fark ettim yeminle

3 Beğeni

Bu arada hiç dikkat etmemiştim ama HOTD nin açılış sahnesinde Maelor un yeri olmasına rağmen kan ikiz abi ve ablasına tamamen ulaşırken ona doğru akarken bir yerde duruyor ve ulaşmıyor yerine. Zaten simgesi falan da belli değil hem açıdan hem de karanlıktan.Yani %90 doğmamış daha kitaplarda çoktan doğmuş olması gerekirken. Ama kitabı okuyanlar bilir Blood & Cheese olması için daha doğru A son for a son için iki oğluna da ihtiyacımız var ama 2.sezonda da zaman atlaması olmayacağı onaylandı yani garip şeyler dönüyor da bekleyip göreceğiz.
Fg6ImtlXgAA-QbN

1 Beğeni

İyi güldürdü :smiley:

3 Beğeni

Çocuk tam bir Aegon ama maalesef çok büyük bir sıkıntı var diziye göre Aegon 20-21 yaşında şuan ama Ty Tennat tam 20 yaşındayken çocukluğunu oynadı ama şimdiki yetişkinliğini oynayan oyuncu 27 yaşında.Yani karakter sanki büyümüş gibi değil de beden değiştirmiş gibi duruyor daha çok zaten yetişkinken.

2 Beğeni

House of the dragon 2. sezonundan karakter posterleri :fire: Yeni sezonun ilk tanıtımı yarın yayınlanacak.

2 Beğeni

Yeşil Kraliçem benim . Şu endama şu güzelliğe bak :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni
5 Beğeni

Ortam aşırı iyi duruyor. Hbo bu sefer basmış parayı.

1 Beğeni
  1. sezonun fragmanı yarın geliyor. Öncesinde bazı karakter posterleri;

3 Beğeni
6 Beğeni
3 Beğeni

Uzun zamandır yazılmamış. Bugün 3.bölümü izledim ve hayalkırıklığı olma yolunda ilerliyor dizi. Ateş ve Kan kitabında yazanlardan daha fazlasını yapmaları gerekiyordu hem karakterler hem olaylar için. Ama boşlukları iyi dolduramadıklarını düşünüyorum. Son iki bölüm geçiş bölümü gibiydi, ilk bölüm zaten ilk bölümdü. 3.sezondan sonra başka sezonu olacağını sanmıyorum bu şekilde giderse.

2 Beğeni

İlk sezonu izledim muhteşem yüzyıldan farksız olmuş.

2 Beğeni

Yazmaya değer bir şey olmadı henüz :sweat_smile:

1 Beğeni

@_OZ hikayeyi mi beğenmediniz yoksa dizinin işleyişini mi?

@ESO Doğru :joy:

2 Beğeni

Rhaenyra eski yeşilçam oyuncuları gibi uzaklara bakarak konuşuyor.(2.sezonda)

1 Beğeni

Çıktıkça günü gününe izlerdim genelde, bu sezona ilk bölüm itibari ile pek giremedim. 2. bölümü 5-6 gün sonrasında anca izledim. 3 ü hala izleyemedim :smiley: . Demek ki pek beğenememişim ama muhtemelen sezon finaline doğru gazı arttırırlar yine.

1 Beğeni