Kitabı alan diğer arkadaşlar adına gerçekten çok sevindim. Ama ben şu 7 kitabın kapaklarını tamamen o toplu eserlerden çıkartmadıkları sürece, kitabın içerisine ayran vs gibi şeyler eklemeye gerek kalmadan düzgün bir içindekiler alanı eklenmediği sürece ve tarihe, türe göre vs. düzenlenmediği sürece (Kısacası 7 kitabın üst üste konulup basılması değilde, gerçekten kendi başına bir toplu eserler kitabı olmadığı sürece) almam. Sanırım bunun olmasıda imkansız görünüyor.
Belki 2 3 sene sonra bi kitapçıda aklıma gelirde görürsem incelerim, sonraki baskılarda böyle birşey yapmışlarsa alırım
Sizin tercihiniz saygı duyuyorum ama daha önce de dediğim gibi benim bu baskı için içerik olarak farklı bir beklentim yoktu, 3-4 ay öncesinden yazılanlardan bu içeriğin geleceğini az çok tahmin etmiştim.
Benim için beklenti dışı olanlar İçindekilerin eksik olması ve güzel bir kağıt kullanılmış olmasına rağmen bez cilt tercih etmemiş olmaları.
Eeee Alfa bu …şey değil, diyerek gereksiz bir giriş yapayım
@Strenergy Hediye kitabı da kaçırmamak için bugün almak istiyorum. Ayraç eklenir mi acaba?
Tam sormak istediğim soru aynen ayraç eklenir mi ? hediye kitap kaçmasın sonra.Teşekkürler.
Ben gittim yayınevlerinden aldım siparişle değil elden. Belki ilk alan kişi falanımdır. En günahkârınız da ben oluyorum galiba zira hiçbir eşantiyonum yok. Afedersiniz m*l gibi kaldım
Ayakta alkışlanır haraket
Tam da beklediğimiz sürpriz olmuş. Büyüksün Alfa.
@Ufuk ayraçların durumu pazartesi belli olacak sanırım.
Böyle şeylere alışık değiliz bünye kaldırmıyor. Son dönemlerde Alfa gerçekten adının hakkını veriyor.
Son yazılanlardan sonra Kayıp Rıhtım Forum
Helal olsun valla.
Bana?
Bence bir e-posta ile durumu ilet, “sen kazana düştün” diyecek halleri yok
Yok ya ben onu yapamam. Canları sağolsun.
Katherine Mansfield’i bana gönder ben de sana “Delilik Dağlarının İçinde” kitabını göndereyim. Daha iyi bir teklif göremezsin.
Haklısın valla Bu teklifi bana kmse yapmaz. Yapamaz
Ben teklifimi yaptım, benden çıktı artık, gerisine karışmam
Arkadaşlar, iyi akşamlar! Lovecraft’ın Alfa Yayınlarından yeni çıkan bütün romanları ve bütün hikâyeleri mi alınmalı yoksa bundan önce basılan 7 ayrı kitap mı alınmalı?
Ufuk Bey merhabalar, 10.12.2019 Salı günü ayraçlar ile göndermeye başlamayı planlıyoruz. Şuan ki siparişlere ayraç ekleyemiyoruz. İsterseniz ayraçlar geldiğinde sizi bilgilendirelim.
Mail atmıştım aldığım cevap bu şekilde, sonrasında arayıp konuştum. Siparişi şimdi vereceğim ayraçlar gelince onu da ekleyip gönderim yapacaklar. Bilginiz olsun alanlar not olarak düşerse yardımcı olurlar sanırım. Konuyu çok düzgün anlatıp, çözüm odaklı konuşan güzel insanlar iyi ki varlar.
Alfa
İçerik olarak aynılar. Toplu baskıların güzelliği ciltli olması ve öyküler bir ciltte, romanlar diğer ciltte tek elden ulaşılabilir bir baskı olması.
Fiyat olarak toplam da birbirine yakın, gerisi, karar sizin tercihinize kalmış.