Hunter x Hunter Mangası Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor

Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: https://kayiprihtim.com/haberler/cizgi-roman-manga/hunter-x-hunter-yeni-bolumleri-donuyor/

image

Hunter x Hunter mangası geri dönüyor. Uzun bir aradan sonra hayranları sevindiren haber serinin yazarı tarafından verildi. Yu Yu Hakusho serisinin de yazarı olan Yoshihiro Togashi Avcılarıyla geri döndüğünü duyurdu. Yayın hayatına 1998’de The Weekly Shonen Jump’ta başlayan Hunter x Hunter serisi o günden 2018’e kadar çeşitli aralıklarla devam etti. Seri 12 yaşındaki Gon Freecss’ın… (DEVAMI…)

4 Beğeni

Anime için de güzel haberler duyarız umarım. Madhouse ne durumda bilmiyorum ama 2011 HxH bir başyapıttı ve seri tekrar dönecekse eğer yine aynı kişilerin elinden çıksın isterdim.

Kulağa hayal gibi geliyor. Şimdilik heyecana kapılmamaya çalışıyorum. Yoshihiro Togashi hafife alınacak biri de değil, yazarsa en iyisinden yazar.

Sakin kalmalıyım. :face_exhaling: Bekliyoruz.

3 Beğeni

Bu dünyayı çok bilmiyorum.

Ömrü hayatımda izlediğim ve sevdiğim tek anime.

2 Beğeni

One piece’in son sayılarından sonra insanlar doğru dürüst bir şeyler okusun diye Nintendo’sunu bir kenara koymuş reis sanırım.

2 Beğeni

Birkaç bölüm çıktıktan sonra yine yarıda kalacağını hissediyorum ama umarım devam eder. Zaten manga çizimleri olarak o kadar da üst düzey değildi, bizi alıp götüren hikâyesiydi. Umarım asistanlarını daha verimli kullanıp bu sefer bırakmadan bitirir seriyi.

1 Beğeni