Hyperion Hakkında

Yılın başına sarkacak demiştiniz. Hazır Ocak da biterken son durum nedir? Tahmini bir çıkış tarihi verebilir misiniz?

Elimizde olmayan sağlık sebepleriyle Hyperion’un çıkış tarihi biraz ertelenmiştir.

@Doruk_Selcuk @Onder 4 kitap mümkün olduğunca arka arkaya çıkacak. Ancak her kitap 500-700 sayfa civarında ve çevrilmesi zor kitaplar. Bu yıl içinde ikinci kitabı da çıkarmayı planlıyoruz ama seri ne zaman biter kesin bir şey söyleyemiyorum.

Teşekkür ederim. En azından 2. kitap çıktıktan sonra satın alacağım.

Umarım arayı fazla soğutmazsınız.

Merhaba,

Hyperion’un ikinci kitabı için bir çalışma var mı acaba? Birinci cilt, konunun ortasında bitiyor. İnternette ilk iki kitabın, konu bütünlüğü olduğunu okudum. Araları uzarsa, okuyucular için büyük dezavantaj olacaktır. Bilgi verebilir misiniz lütfen?

Teşekkürler,

Hyperion ile ilgili gelişme var mı? Çıkış tarihi belli mi?

Çıkış tarihi belli değil ama az kaldı diyebilirim. 2020 yılı bu son birkaç ay içerisinde bölüm sonu canavarını üzerimize salmazsa Hyperion da raflarda olacak.

Hyperion serisindeki kitaplar (toplam 4 kitap) arka arkaya mı çıkacak yoksa bir kaç seneyi bulur mu basılması ? Ayrıca kitapların ciltli edisyonu çıkacak mı ? Kolay gelsin teşekkürler.

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, diğer kitaplar hızlıca çevrilecek mi yoksa uzun süre alacak mı? İlk kitabı ona satın alacağım. Teşekkürler.