İhtiyaçtan Satılık Kitaplar

Merhabalar,

Kütüphanemi nakit ihtiyacımdan dolayı boşaltma kararı aldım. Çoğu kitap sıfır ayarında hiç okunmadı, kapakları dahi çevrilmedi hatta bazıları jelatininde duruyor.

Setleri set halinde satmak isterim, fakat farklı kişilerden farklı kitaplara teklif gelirse değerlendirebilirim. Fiyat ve liste çıkarma fırsatım olmadı çoğu kitap resimlerde görüldüğü gibi siz istediğiniz kitaplara fiyat verin arayı bulmaya çalışalım.

Gardrops üzerinden gönderim sağlayabilirim, toplu alacak çıkar mı bilmem ama toplu alım içinde fiyat verebilirsiniz.

Not: Kraliyet meydanı içinde konu aç diyorum fakat kategori kısmında seçilemiyor.

4 Beğeni

Dune ciltli kutulu set ve Yüzüklerin Efendisi Ciltli tek kitaba ne kadar fiyat istiyorsunuz ve İstanbuldaysanız elden teslim alabilirim.

1 Beğeni

4750 tl olur ikisi, şehir Giresun

2 Beğeni

İthaki kara dörtleme ve Harry Potter ciltli Ateş Kadehi için fiyat alabilir miyim ayrı ayrı?

1 Beğeni

Yürüyen şato serisi ne kadar?

1 Beğeni

500 TL düşünüyorum, uygun mudur?

1 Beğeni

Kara dörtleme 500 tl, setleri şimdilik bozmak istemiyorum.

1 Beğeni

"4. kitap olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm ama anlıyorum tabi sizi. Eğer ayrı satmayı düşünürseniz söyleyin lütfen. Şimdilik kara dörtleme serisini almak isterim.

1 Beğeni

Üç kitap için uygun , ancak sadece Yürüyen Şato’yu okudum. Diğer iki kitap biraz çocukça diyorlar, araştırıp döneceğim. :roll_eyes:

2 Beğeni

Kara dörtleme satıldı.

2 Beğeni

Tolkien Mirası Satıldı

1 Beğeni

Harry Potter Resimli Özel Baskı, Sihirli Almanak, Hogwarts’ta Yeni Yıl ve Çaylak Cadı 1-2 satıldı.

1 Beğeni

resimlilerin tamamı mı satıldı?

1 Beğeni

harry potter serisinin özel baskıların hepsi satıldı

1 Beğeni