İkinci Ritüel

Öykü Seçkisi'nde okumak için: İkinci Ritüel – Aylık Öykü Seçkisi

image

– Yaşıyor. Ölümün kıyısında bile değil. Önümüzdeki 3 kışı birden atlatabilir. Ama… Ben, çok üzgünüm. Çok üzgünüm. Acıklı ilahilerin arasından tiz bir ses göğe doğru yükseliyor. Ses acı çekiyor, toprağın derdinin ne olduğu bu sesin içinde gizli adeta. Şef, sözlerini bitirdikten sonra acı içinde inlemeye başlıyor. Vücudu ilahilerle şekil alıyor, tınının değiştiği anlarda sağlıklı bir… (DEVAMI…)

Ah o ritüel heveslileri… Ve şovmenler… Sanırım anladım anlatılanı, derinine inmemek gerek sanki… Çok güzeldi, elinize sağlık.

1 Beğeni

Güzel bir öykü. Elinize sağlık. Uzun yazacak enerjiye ve zamana sahip olmadığım bir anda okudum ve beğendim. İki satır da olsa bir olumlu yorum yazmadan geçmeyeyim dedim. Derli toplu, lafı uzatmayan bir öykü olmuş. Belki farklı anlamlar çıkaranlar olacaktır ama bu farklı anlamların yazarın niyetinden uzaklaşmayacağına eminim… sanıyorum :slight_smile:

Kaleminize sağlık, hikayenin açılış sekansı beni oldukça yükseltti. İkinci kısımdaki geçiş bana biraz hızlı geldi. Belkide hikayenin sonunu, başlangıçtaki gibi fantastik bir düzlemde beklediğim için olabilir. Zevkle okudum sonrakiler için beklemedeyim.