Isaac Asimov Kitapları (İthaki Yayınları)

1.Baskı Şubat 2022 523 sayfa

1 Beğeni

Teşekkürler, demek ki siteye hatalı bilgi girilmiş.

1 Beğeni

Merhaba, Sonsuzluğun Sonu’nu İthaki basar mı acaba? Bir de Sonsuzluğun Sonu’nu atlasam sorun olur mu?

Atlamanız sorun olmaz diye biliyorum ama ben okumanızı tavsiye ederim çok çok iyi bir kitap. İthaki’nin en azından bir süre daha basabileceğini sanmıyorum telifi Monokl’da çünkü.

2 Beğeni

Kitaplar boyut olarak aynılar, içerik olarak da güzel bir kitaptı. Ben tüm kitaplardan sonra en son okumuştum.

7 Beğeni

Ben serinin tamamını okudum. (Nemesis dahil, The Complete Robot ve Positronic Man dahil değil) Aralarında açık ara en etkilendiğim kitabı Sonsuzluğun Sonu idi. Tüm seriyi atlasan bile onu atlama derim. :smiley:

2 Beğeni

Hayır okuyun mutlaka bana bilimkurgu sevgisi aşılayan kitaptır kendisi. Yeri farklı bende

1 Beğeni

İthaki, Isaac Asimov’un Vakıf ve Robot serilerini basarak güzel iş yaptı. Ancak Asimov’un diğer kitaplarının da basılması gerekiyor bence. Umarım en kısa zamanda bu kitapları da basar İthaki.

2 Beğeni

Yok mu yeni dizi film. Amerikan Kanunlarında geçiyor. İthaki telif alsın almasın, dizi film projesi yoksa basmakta acele etmez, proje varsa kesinlikle şip şak basar.
Eğer yasaya karşı gelip basmazsa kahrolası Amerikan federalleri İthaki yetkililerinin kulaklarını yalayacaktır.
Amerikan CMUK Madde 126. Kaynak Amerikan Kongre Kütüphanesi

3 Beğeni

Çok haklısın hocam :slight_smile:

1 Beğeni