Şimdilik söyleyebileceğim tek şey çevirisinin devam ettiği. Normalde 25 Mayıs’ta teslim etmem gerekiyordu ama yukarıdaki mesajda da belirttiğim gibi annem hasta. O yüzden zamanımın çoğu ya hastanede geçiyor ya da annem istirahat ederken evi çekip çevirmekle.
Ramazan’da iyiydi, bayramın ilk gününden itibaren hastalığı yeniden nüksetti. Günde 4-5 defa bilinci kapanıyor. Kısa nöbetler geçiriyor. Epilepsi başlangıcı olmasından endişeleniyoruz. Nörologtur, tomografidir dolaşıp duruyoruz. Haftaya yine gideceğiz hastaneye.
Üstüne bayramın birinci sabahı muhabbet kuşum vefat etti. 10 senedir bizimleydi. Çok alışmıştık, çok sempatik bir canlıydı. Kulağa komik gelebilir ama ölümü de yokluğu da çok yıkıcı oldu. Evcil hayvan besleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır sanırım.
Şimdilik kitabın yarısını çevirebildim. Bu konuda en başta @Everfever olmak üzere Pegasus’a çok mahcubum. Teslim tarihini iki seferdir geciktiriyorum. Bu bitmediği için Işıkyaratan 2’ye de başlayamıyorum. Şimdilik Dagger and Coin’i çevirmeye elimden geldiğince devam ediyorum. Gecikme için kusura bakmayın.