Selamlar bende yanlıyım buraya o zaman
Bu durumda. Ben kitabı okuyorum size anlatayım, okumanıza gerek kalmaz.
İşte bir tane savaş olmuş, 80 milyon ölmüş, savaşı çıkaranların başkanı intihar etmiş, kalanların bazılarını asmışlar. İşgalciler gitmiş fatihler gelmiş falan filan… Bitti.
Bildiğimiz şeyler yani, hiçbir şey değişmemiş
Ne yapayım, etkinlik olursa diye şimdiden @alper yoldaşıma yanlıyorum
Şaka bir yana etkinlik için ankete koyarım, çoğunluk derse neden olmasın ama tuzlu biraz fiyatı.
İçkimiz yok kumarımız yok.
Bunu artık hanım bile yemiyor.
Ben kitabı okuyacaktım spoiler yedim durduk yere . Okumuyorum.
Aslında spoiler olan kısmı “falan filan” olandı. Hikaye 1945’de başlıyor ben 45 öncesini anlatmıştım.
Hoşgeldin
Sipariş verdim, bende katılacağım.
Siftah benden. İlk 4 bölümü okudum, hoş başladı. Yazarın anlatımına uyum sağladıktan sonra akıcı hissettiriyor. Marra’yla bağ kurmak zor olmadı.
Çeviri ve editörlük nasıl acaba? Kitabj henüz edinmedim. Yorumlara göre edineceğim.
Pazar gecesi kıyaslar naçizane fikir belirtirim hocam, öncesinde şehir dışında olacağım.
Aynı yazarın Ölüyü Kıpırdatan Şey diye bir kitabı var. O da güzel. Isırgan Otu ve kemik’te yarısını okudum. Cinsiyet ayrımı var,
Marradan bir ejderhayı öldürüp altın postu almasını istemiyor kimse anca dikiş nakış. Böyle de kahraman olunmaz ki!
Bu hafta elim gene yoğunlaştı, üstüne doktor spora da başlaman lazım dedi artık iyice vakitsiz olucam O yüzden bugün ufaktan zorlayıp bi 40-50 sayfayla falan başlayacağım.
@Vordue oku bakalım üstat merhaba ben de ona göre başlıyıcam.
@MelihAntepli kitabın iyi ve kötü çıkması olası, ama etkinliği benden önce bırakırsan vururum seni
Hazır etkinlikte okuyanlar varken yazarın bir kitabının daha çıkacağını söyleyeyim.
Türkçeye mi çevrilecekmiş? Çevrilmeyen bir sürü kitabı var zaten yazarın.
Tanıtım yazısı bile hazır. Ne zaman çıkar bilmiyorum.