Isırgan Otu ve Kemik - T.Kingfisher Okuma Etkinliği

Selamlar bende yanlıyım buraya o zaman :joy:

2 Beğeni

Bu durumda. Ben kitabı okuyorum size anlatayım, okumanıza gerek kalmaz. :slight_smile:

İşte bir tane savaş olmuş, 80 milyon ölmüş, savaşı çıkaranların başkanı intihar etmiş, kalanların bazılarını asmışlar. İşgalciler gitmiş fatihler gelmiş falan filan… Bitti. :slight_smile:

5 Beğeni

Bildiğimiz şeyler yani, hiçbir şey değişmemiş :grin:

2 Beğeni

Melih ya :joy:

@alper ben tatmin oldum ya. :smiley: Bir yerden tanıdık geliyor ama.

2 Beğeni

Ne yapayım, etkinlik olursa diye şimdiden @alper yoldaşıma yanlıyorum :joy:

Şaka bir yana etkinlik için ankete koyarım, çoğunluk derse neden olmasın ama tuzlu biraz fiyatı.

3 Beğeni

İçkimiz yok kumarımız yok.

Bunu artık hanım bile yemiyor.

3 Beğeni

Ben kitabı okuyacaktım spoiler yedim durduk yere :slightly_smiling_face:. Okumuyorum.

2 Beğeni

:slight_smile:

Aslında spoiler olan kısmı “falan filan” olandı. Hikaye 1945’de başlıyor ben 45 öncesini anlatmıştım. :slight_smile:

3 Beğeni

Geldim bende :smile: .

2 Beğeni

Hoşgeldin :slight_smile:

1 Beğeni

Sipariş verdim, bende katılacağım.

4 Beğeni

Siftah benden. :slight_smile: İlk 4 bölümü okudum, hoş başladı. Yazarın anlatımına uyum sağladıktan sonra akıcı hissettiriyor. Marra’yla bağ kurmak zor olmadı.

3 Beğeni

Çeviri ve editörlük nasıl acaba? Kitabj henüz edinmedim. Yorumlara göre edineceğim.

1 Beğeni

Pazar gecesi kıyaslar naçizane fikir belirtirim hocam, öncesinde şehir dışında olacağım.

1 Beğeni

Aynı yazarın Ölüyü Kıpırdatan Şey diye bir kitabı var. O da güzel. Isırgan Otu ve kemik’te yarısını okudum. Cinsiyet ayrımı var, :rofl: :rofl: Marradan bir ejderhayı öldürüp altın postu almasını istemiyor kimse anca dikiş nakış. Böyle de kahraman olunmaz ki!

2 Beğeni

Bu hafta elim gene yoğunlaştı, üstüne doktor spora da başlaman lazım dedi artık iyice vakitsiz olucam :sweat_smile: O yüzden bugün ufaktan zorlayıp bi 40-50 sayfayla falan başlayacağım.

1 Beğeni

@Vordue oku bakalım üstat merhaba ben de ona göre başlıyıcam.
@MelihAntepli kitabın iyi ve kötü çıkması olası, ama etkinliği benden önce bırakırsan vururum seni :disguised_face:

2 Beğeni

Hazır etkinlikte okuyanlar varken yazarın bir kitabının daha çıkacağını söyleyeyim.

3 Beğeni

Türkçeye mi çevrilecekmiş? Çevrilmeyen bir sürü kitabı var zaten yazarın. :slightly_smiling_face:

Tanıtım yazısı bile hazır. Ne zaman çıkar bilmiyorum. :slight_smile: