İstekleriniz

Otomatik bir şeyler oluyorsa bu daha da güzel :heart_eyes:

3 Beğeni

Yayın Yönetmeni bunu beğendi. Yapabiliriz. Bana listelerinizle gelin :slight_smile:

Tabii şöyle bir şey var, yeniye olan ağırlığımız devam edecek. Ama ben şu kitabı incelemek istiyorum diyen yazarlarımızı genelde reddetmiyoruz. Reddedersek de zaten nedeniyle söylüyoruz :hugs:

5 Beğeni

Dün başka bir başlığa yazmıştım yeri burasıymış, bırakıyorum şuraya:

Paylaştığım öyküye sonradan bakınca ayarladığım paragraf arası boşluklar istediğim gibi değildi. Bazen iki satır bazen tek satır boşluk bırakmıştım, sonrasında iki satırlık olması gerekenleri üçe çıkardım fakat değişmedi. Tüm paragraf boşlukları tek satır. :anguished:

Düzeltme:

Doğru cevap hemen aşağıda:

1 Beğeni

Onu ben de düşündüm de içime sinmemişti, öyle yaparım otomatikse. Teşekkürler cevap için :hugs:

Aslında çok daha kolay bir yöntem varmış, yanlış bilgi vermişim. O yüzden herkes görsün diye buradan da yazıyorum. Eğer satır aralarına <br> kodunu eklerseniz arada bir satır boşluk bırakacaktır. Ekleyeceğiniz her bir <br> kodu aynı zamanda birer satır demek olacaktır.

Örnek:

Merhaba.

Gördünüz mü?

2 Beğeni

Foruma kaydolduğumuzda hancıdan gelen ilk mesaja giremiyorum bu şekilde bir sayfa açılıyor mesaja tıkladığım zaman:

Acaba diyorum sayfa sayısı tekrar geri mi gelse ne. Şimdi sayfa normal akış halinde aşağıya devam ettiği için zamanla artacak olan gönderi sayısı nedeniyle başa, orta kısımlara vs. dönmek zor olacak gibi geliyor bana. Sayfa sayısı olursa sanırım aradığımızı bulmamız daha kolay olacak gibi geliyor.

1 Beğeni

Sağ alttaki cevap sayısı kutusuna tıklayarak da istediğiniz cevaba gitmeniz mümkün aslında.

3 Beğeni

Aslında yeni forumda bu dediğin çok daha pratik.

Sağ kısımda çubuk var, onu kaydırarak istediğiniz gönderiye gidebilirsiniz.

Aynı zamanda mobilde Bayram’ın dediği gibi cevap kutusuna tıklayarak da kaydırmayla istediğiniz cevaba gidebiliyorsunuz, gitmek istediğiniz mesajı sayı olarak da girebilirsiniz. Konu içinde kişinin yazdığı mesajları veya herhangi bir arama metnini, sağ üstte arama butonundan, konu içinde ara diyerek de bakabilirsiniz.

3 Beğeni

@Nemo @bayramallanpoe
Evet dediğiniz gibi daha pratikmiş. Yeni forumun azizliği; alışacağız zamanla. :smile:

2 Beğeni

Merhaba. Foruma üyeliği nasıl aldınız acaba? Normal mail ile mi kayıt oldunuz yoksa Twitter, Facebook veya Google ile mi? İlk üye olduğunuzda sağ üstte çıkan avatarınızın olduğu kısmda “Bir bildiriminiz var” yazısı çıkmış mıydı?

Mail ile aldım üyeliği. İlk başta bildiriminiz var çıkmıştı tıkladım ama sonra bakarım diye kapatınca geri girdiğimde bu şekil oldu.

Yeri burası mı bilmiyorum ama bazı bildirimler gelmiyor sanırım…Yaptığın yoruma gelen beğeniyi ,yoruma bakmadan göremiyorsun bazen.

1 Beğeni

Gönderiye yapılan ilk beğeni bildirim olarak geliyor. Ayrıca gönderiye yapılan beğeniden sonra belli bir süre geçtiyse, o zaman da bildirim olarak geliyor. Bunu her beğeni için bildiri gelsin, asla gelmesin şeklinde profil sayfanızda tercihler-bildirimler kısmından değiştirebilirsiniz. :krs:

2 Beğeni

Posta adresi ile aldım üyeliği. Yanlış hatırlamıyorsam botla özel mesajdan aldığımız eğitimle ilgili bildirim gelmişti.

Nadide forumumuzun bir de uygulaması olsa gerçekten kullanışlı olurdu. :slight_smile:

Discourse uygulamasını deneyebilirsiniz. forum.kayiprihtim.com uzantısını uygulamada istenen yere yapıştırıp kullanabilirsiniz. Ama mobil arayüzü ile aplikasyonu arasında hiçbir fark yok.

1 Beğeni

Şimdi baktım fazla bir değişim yok gibi teşekkürler yine de.

1 Beğeni

Bana bir bildirim geldi ana ekrana kısayol olarak eklensin mi diye forum için. Kısayol bildiğiniz uygulama gibi. Ona tıklayınca direk foruma giriyorum. Size geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.