İthaki Bilim Kurgu Klasiklerinden Hangi Kitapları Okudunuz?

Cesur Yeni Dünya
Fahrenheit 451
Kaplan! Kaplan!
Zaman Makinesi
Uzaktan Kumandalı Kız

Bunları okudum. Frankenstein’ı Can Yayınları’ndan okumuştum. Elimde Maymunlar Gezegeni, Görünmez Adam, Bir Mars Destanı, Uzayda Piknik ve Kadınlar Ülkesi de var. (Zamyatin’in Biz kitabı da var ama Bilimkurgu Klasikleri kapaklı değil yine Ithaki’den.)

Biz bende de var şu an eski basım. Okuyacağım yakın bir zamanda ancak çok fazla yazım hatası var diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam çevirisi de kötüydü. Yeni baskısında değişiklik var mı biliyor musunuz?

Sanırım Bilimkurgu serisinden çıkınca basım hataları falan düzeltilmiş ve kapak da düzeltildi ama çevirmeni falan değişti mi bilmiyorum

1 Beğeni

23 kitap da ben okumuşum.

Seri içinde seri olanları biriktiriyorum, seriler tamamlandıktan sonra okuyacağım. Hiç strese girmeye gerek görmüyorum.

Malum kitap da dahil 17 tane okumuşum. Bir gün geri dönmek üzere yarım bıraktıklarımı işaretlemedim.

10 tanesini okumuşum. Çocukluğun Sonu’nu sipariş verdim, heyecanla bekliyorum. Onun dışında bu yıl okumayı düşündüğüm başka bilimkurgu klasikleri de var.

11.06.2020 - 23:18 itibariyle;

İlk 5

• Fahrenheit 451 - 59 okur
  • Çocukluğun Sonu - 55 okur
  • Cesur Yeni Dünya - 54 okur
  • Maymunlar Gezegeni - 49 okur
  • Zaman Makinesi - 49 okur

Toplam oy kullanan 79

Çocukluğun sonu kitabının forumda çok okunduğunu tahmin ediyordum, hemen hemen her öneri listesinde bu kitap oluyordu.

5 Beğeni