İthaki Yayınları Soru Hattı

Sürpriz olsun istiyorlar, net :blush:

2 Beğeni

Şakası bir yana heyecanı bile güzel oluyor. En azından ümit var basılması için.

3 Beğeni

Tamam bilgiyi aldık :slight_smile:

1 Beğeni

Çok tatlısınız arkadaşlar ama bu tip konularda 7 yanlış 1 doğrumsu yazarım. :joy:

Neyse biri bana çekirdek getirsin. Oturduğum yerden hâlâ kalkamadım eve geldiğimden beri çok yorgunum bari spekülasyonları takip edeyim. :sweat_smile:

2 Beğeni

Zaten çevirmenler mükemmel edebiyatçılar. :sweat_smile: İşini iyi yapanları bir kenara ayıralım, nice büyük eseri katletmiş nice çevirmen var :joy::joy: Ben vasat yapsam yeter bana.

1 Beğeni

Benim de anlamadığım şey malazan’ın basılacağına nasıl bu kadar emin olabiliyoruz. Malazan’la ilgili haberleri düzenli takip ederim ama bir şeyler kaçırdım herhalde bu kadar insan yakın zamanda x yayınevinden ‘‘biz basacağız’’ haberini beklediğine göre?

1 Beğeni

Birkaç kişi toplaşıp girişsek 6.45’ten iyi olur bence ya. Okunabilir kılarız diye düşünüyorum en azından. :joy:

1 Beğeni

Herkesin şunu konuştuğunu düşünsenize…

2 Beğeni

Ben mit’in haberinden sonra beklentiye girdim. Tamam sonrasında kötü haber verdi ama seri üzerinde bir çalışma yapıldığını öğrenmek yetti.

2 Beğeni

Sürekli her yayınevini yokluyor olmamız güzel bence o yüzden. Talebi görüp bir gün boyun eğecekler. İlla ki gelir bence de dili çok ağır diyorlar çevirisi uzun sürecektir. Bir de uzun seri ölme eşeğim ölme. Gelmese daha mı iyi acaba? :smile:

2 Beğeni

Geldiği zaman geleceği bilgisi kesin bilgi mi? :sweat_smile::sweat_smile:Ona göre hareket edeceğim :slight_smile:

2 Beğeni

Geldiğin gün bizimdir. Hedef 2043!

2 Beğeni

Valla gelecekse de ithakiden gelmemesi daha iyi olur. Çünkü şu an serinin basılacağına dair umudum ithaki ilkini basıp sineye çekildikten sonra ikinci kitaba olacak olandan hayli fazla.

4 Beğeni

Üzüntüm kısa sürdü İthaki değilmiş :smile: Benim için geriye iki yayınevi kaldı senden anladığım :slight_smile:

1 Beğeni

Kendi içinde neler yaşıyorsun @Ufuk ? :sweat_smile:

1 Beğeni

Açıklarım bak :smile: En kötü o beşliden egosu en yüksek olanı bulurum :smile:

1 Beğeni

Ben hala Alfa’dan umutluyum bakalım :confused: Gelse ayrı dert gelmese ayrı.

2 Beğeni

Ne diyeceğimi bilemedim. :joy:

1 Beğeni

Egosu en yüksek olan benim. Ama konuşmayacağız.

6 Beğeni

Sanırım siz 4 kişi konuşmayacaksınız :slight_smile: Saygı duyuyorum :slight_smile:

2 Beğeni