Sürpriz olsun istiyorlar, net 
Şakası bir yana heyecanı bile güzel oluyor. En azından ümit var basılması için.
Tamam bilgiyi aldık ![]()
Çok tatlısınız arkadaşlar ama bu tip konularda 7 yanlış 1 doğrumsu yazarım. 
Neyse biri bana çekirdek getirsin. Oturduğum yerden hâlâ kalkamadım eve geldiğimden beri çok yorgunum bari spekülasyonları takip edeyim. 
Zaten çevirmenler mükemmel edebiyatçılar.
İşini iyi yapanları bir kenara ayıralım, nice büyük eseri katletmiş nice çevirmen var 
Ben vasat yapsam yeter bana.
Benim de anlamadığım şey malazan’ın basılacağına nasıl bu kadar emin olabiliyoruz. Malazan’la ilgili haberleri düzenli takip ederim ama bir şeyler kaçırdım herhalde bu kadar insan yakın zamanda x yayınevinden ‘‘biz basacağız’’ haberini beklediğine göre?
Birkaç kişi toplaşıp girişsek 6.45’ten iyi olur bence ya. Okunabilir kılarız diye düşünüyorum en azından. 
Ben mit’in haberinden sonra beklentiye girdim. Tamam sonrasında kötü haber verdi ama seri üzerinde bir çalışma yapıldığını öğrenmek yetti.
Sürekli her yayınevini yokluyor olmamız güzel bence o yüzden. Talebi görüp bir gün boyun eğecekler. İlla ki gelir bence de dili çok ağır diyorlar çevirisi uzun sürecektir. Bir de uzun seri ölme eşeğim ölme. Gelmese daha mı iyi acaba? 
Geldiği zaman geleceği bilgisi kesin bilgi mi? 
Ona göre hareket edeceğim 
Geldiğin gün bizimdir. Hedef 2043!
Valla gelecekse de ithakiden gelmemesi daha iyi olur. Çünkü şu an serinin basılacağına dair umudum ithaki ilkini basıp sineye çekildikten sonra ikinci kitaba olacak olandan hayli fazla.
Üzüntüm kısa sürdü İthaki değilmiş
Benim için geriye iki yayınevi kaldı senden anladığım 
Kendi içinde neler yaşıyorsun @Ufuk ? 
Açıklarım bak
En kötü o beşliden egosu en yüksek olanı bulurum 
Ben hala Alfa’dan umutluyum bakalım
Gelse ayrı dert gelmese ayrı.
Ne diyeceğimi bilemedim. 
Egosu en yüksek olan benim. Ama konuşmayacağız.
Sanırım siz 4 kişi konuşmayacaksınız
Saygı duyuyorum