Vay ! Bene geseritleri anlatacak.Gerçekten ilginç olur bu.Gerçi +18 olur büyük ihtimalle ama şu an aşırı mutluyum hem dizi hem film üff.
Ayrıca dizinin ilk bölümünü Denis Villeneuve yönetecek.
İthaki Yayınları: Tamam hemen basıyoruz.
Şaka bir yana hakları Pegasus’ta sanırım.
Hocam sırf bu soru için foruma üye olup adınızı Ayn Rand yapmışsınız ama böyle şeyler ile uğraşmak yerine azıcık parmağınızı kullanmayı düşünseydiniz eski (en fazla bir hafta) mesajlarda kapak sorununa takıldığını ve Pegasus un yeni yılın ilk çeyreğine yetiştirmeye çalıştığını öğrenirdiniz. İyi forumlar.
Birden fazla başlıkta aynı soruyu sormak kurallarımıza aykırıdır. Sorunuzun yanıtına hemen ulaşmak istiyorsanız “Arama” kısmını kullanabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Ön satış açılmış. 26 Aralık’ta çıkıyormuş.
Enginlik serisinin 4. kitabı iyice yalan oldu galiba. Dizinin 4. sezonu başladı ama öncesinde kitabını okumak istiyordum.
Daha piyasada 1.kitabın yeni basımı yok sadece 2.elleri var 4.kitap gelmez bence
Bir ara planlarımız da yok gibi bir şey demişlerdi
Düzeltme: “2019 yayın programımızda yok” demişler. Büyük ihtimal seneye de çıkmaz…
2021 Şubat değildir umarım.
olabilir. Her an bir sorun çıkartabilirler.
@GkiraraJ ben beklemiyorum sarmaldan 5. Kitabı okudum bile 6 yı da oradan okuyacağım. Ancak ileride toplamak adına ithakiden çıkanları alabilirim. Sizde de tavsiye ederim. İthaki 'nin nazına hiç gelemiyorum artık.
Dune 5 geliyorsa ufaktan seriye başlayabilirim. BKK serisi devam kitabı için mart ayı demişlerdi ama erkene çektiler sanırım. Her türlü güzel haber
Seriye başlamak demişken Kim Stanley Robinson’un Mars üçlemesinden ses seda var mı?
BKK’nın yeni kitabı Şubatta gelecek dediler. Tabi bu kitap ne olur onu bilemiyoruz. (Muhtemelen Dune olacak) Anlayacağın şubata kadar ses seda çıkmaz.