İthaki Yayınları Soru Hattı

Önümüzdeki haftaiçi gelir fuara hepsi. :slight_smile:

4 Beğeni

Ömer bey bu arada PKD’nın Androidler ve Dan Simmons’un Hyperion’un Düşüşü ne zaman baskıya gider?

2 Beğeni

Ömer bey selamlar sizi bulmuşken hemen darlayayım, the player of games barkodu alındı, kapak paylaşıldı ama ne zaman satışa çıkar?

Bir de Peter F Hamilton listenizde olan yazarlardan mı? Commonwealth serisini ithakiden görmeyi çok isterdim. Bir de connie wills kıyamet kitabı gelecek mi?

Cok teşekkür ederim şimdiden.

2 Beğeni

@Omerezer aramıza hoşgeldiniz. Umarım keyifli zaman geçirirsiniz.

Arkadaşlar hepimizin soruları olabilir ancak Ömer Bey’i biraz serbest bırakalım, forumumuzda rahatça zaman geçirsin sizlerden ricam.

İnsanları çok sıkıştırıyoruz. Bu sebeple gelmiş de olabilir, gelmemiş de olabilir. Geçmişte insanları bu sebeple üzdüğümüz oldu. Sizin elbette öyle bir amacınız yok ama bir yerden sonra forum kullanıcılarımız, yayınevlerinde görevli olan insanların her şartta onlara her bilgiyi vermek zorunda olduğu gibi bir algıya kapılabiliyor.

Herkese iyi forumlar.

12 Beğeni

Evet bu yüzden Yeşil Mars’ı sormadım hocam. :slightly_smiling_face:

@Omerezer Hoşgeldiniz hocam. Başarılarınızın devamını dilerim. Bir Joe Hill salın bu ay sevinelim.

3 Beğeni

Fall of Hyperion çevirisi biraz gecikti. Bu hafta teslim edebilecek çevirmen. Yazın bir süre ilgilenemedi çeviriyle. Bu aya ekleyemiyorum Banks var. Kasımda Snow Crash var. Aralık ayına kaldı o da.

Androidler’i Elif Ersavcı çeviriyor. Güzel bir çeviri oluyor. Şubat gibi çıkacak umuyorum.

18 Beğeni

Player of Games’in kapağını hak sahipleri beğenmedi. :smiling_face_with_tear: Çok minimalist buldular. Dizinin kapakları hep minimalist zaten dedik ama yok diyorlar. Yeni kapak yaptık. Onay bekliyoruz. İçi falan hazır.

Hamilton basmayı çok istediğimiz bir yazar.

Kıyamet Kitabı’nı da BKK’ya taşıyacağız.

14 Beğeni

Yeşil Mars’ı biz de hatırlatıp duruyoruz ajansa valla. Sözleşme ulaşınca güzel gelişmeler olabilir. 2 ve 3’ü birlikte çıkarmayı çok istiyorum.

25 Beğeni

Foruma katılmanızın hediyesi olarak İçini bana gönderseniz de okusam, 4 yıldır bekliyorum da.:smiling_face:

Şaka bir yana cok teşekkür ederim cevaplar için ve de hoş geldiniz. Bizim forumumuz için ithaki ve sizler çok önemlisiniz, bu sebepten heyecanla soru yağmuruna tuttuk sizi. :slightly_smiling_face: Umarım forumda geçirdiğiniz zamanlarda keyif alırsınız.

4 Beğeni

Teşekkür ederim Ömer bey.

1 Beğeni

@Omerezer hoşgeldiniz. Katılımınızla İthaki soru hattı konu başlığı tekrar aktif olur siz de belirli aralıklarla gelir yanıtlarsınız umarım.

2 Beğeni

Bende aynı öneriyi yapmaya gelmiştim :slight_smile: . @Omerezer hoş geldiniz, ara ara bakıp bizim bitmez sorularımızı cevaplamayı düşünürseniz şöyle iki kategorimiz var;

Sizin için de daha kolay olabilir belki :smiley: .

2 Beğeni

Akıllarda tek soru: Enginlik 6&7 ne zaman gelecek djdjsjd :smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Hoşbulduk.

Benim için uygun.

14 Beğeni

Evet enginlik serisiyle ilgili bilgi var mı acaba ?

1 Beğeni

Merhaba foruma hoşgeldiniz. İthakinin tekrar foruma dönmesi çok iyi oldu. İyi forumlar dilerim.

Bende bir çoğumuzun içinde olup yeni kitap akımından sormayı ertelediği uzun zamandır da bir umut olarak içinde hep yaşattığı, sorunlarının bir türlü çözülemedigine dair türlü türlü şeyler söylenen, hiçbir zaman doğrusunun ne olduğunu çözemediğimiz bilgiler aldığımiz iki seriniz hakkında herkes adına sormak istiyorum. Bu Dragonlance ve Forgotten Realms serileri ne olacak?

Basacak mısınız?, basacaksanız ne zaman?, yada haklarını bırakacak mısınız?, basmayacak mısınız? yoksa yine matbaa dedikoduları mı? Bize net en yetkili olarak cevap verirseniz seviniriz çünkü bu seriye gönülden bağlı çok insan olduğunu biliyorum bu forumda…

10 Beğeni

Bu ikisini kıyaslayarak söyledim. Burada ebatlar aynı. Üstteki Alfa’nın alttaki İthaki’nin

1 Beğeni

Forumu aktif takip ediyordum ama kısmet bugüneymiş.

Konu matbaa değil artık. Matbaa meselesi çözülmüştü sonunda. Bu serilerin hakları Hasbro’da. Onlar Türkiye ofisini kapattıklarından beri her şey birbirine girdi. Normal bir ajans ya da yayıncıda olsaydı haklar, şimdiye elli kez çözülmüştü. Ben yakın zamanda çözülür gibi de hissetmiyorum. :frowning: Tabiri caizse “ghostluyorlar” bizi.

Haftaya Frankfurt fuarına gidince oradan bazı bağlantılar bulmayı deneyeceğiz. Bakalım.

22 Beğeni

Cihan Bey devam kitaplarını çeviriyor şu an. Araya Empire of Silence’ı ve Murderbot’un son kitabını almıştı. Hedefim seneye Enginlik’i bitirip Sun Eater’a başlamak.

Malazan bitince de Memory, Sorrow and Thorn’a.

25 Beğeni

Bari ilk 3 cildin toplu sert kapak koleksiyon baskısını bassanız süper olur, kitapların bandrollerine kadar aldınız ama yaklaşık 6-7 senedir kitap yayınlanmadı. Bunda bir problem olacağını sanmıyorum zaten hakları sizde kitapların, tekrar baskılarında yeniden hak almakla uğraşmıyorsunuzdur.

Bir de şu seriyi yayınlasanız artık keşke, bunun da haklarını alalı neredeyse 6-7 sene oldu ama halen bekliyoruz. Ne zaman gelir :slight_smile:

4 Beğeni