Evet cevabı alıp buraya yazdım hemen.
Ben de hâlâ tedarik aşamasında
Ben Kidega’dan sipariş vermiştim , benimde teminde gözüküyor.
Hocam bilim kurgu klasiklerinizdeki tüm kitaplar bağımsız hepsi kendi içinde başlayıp biten kitaplar mı? Yoksa belli bir okuma sırası felan varmı nerden başlayacağım bilemedim kafam çok karıştı
Yayınevi yetkilisi forumdan ayrıldı hocam. Kitapların bazıları seri. Seri olanları yazayım gerisi tekil kitaplar. Dune(Dune Mesihi, Dune Çocukları, Dune Tanrı İmparatoru), 2001 Bir Uzay Destanı, İşkencecinin Gölgesi, Phlebas’ı Hatırla, Kızıl Mars. Devam kitapları zamanla gelecektir.
Seri haricindekileri dilediğiniz gibi okuyabilirsiniz. Forumda tavsiye sayfası da vardı. Oradan da faydalanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Bu yazdıklarınızda bilim kurgu klasikleri serisinin içinde başka bir serinin sırasıyla kitapları değil mi birde bu seri daha tamamlanmadı anladığım kadarıyla
Hepsi ayrı ayrı bir serinin başlangıç kitabı. Yazdığım hiçbir seri tamamlanmadı. (Dune dahil.)
Çünkü dizi seneye çıkıyor
edit: dizi değilmiş filmmiş
Zaman Çarknın karton kapaklı devam kitapları ne zaman gelecek, bilgisi olan var mı?
Pazartesi cumartesinden başların devamı basılacak mı? Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Bildiğim kadarıyla o kitabın devamı yok. Tek kitap.
Rusça aslında 3 kitaptı bende seri olabileceğini düşündüm. Teşekkür ederim
@Pyrewrath evet onlar bende bu ikiliyi seviyorum da bu kitabını baya yerenlerde olmuştu. 4, 5, 6 diye cok puanlama gördüm. Okumuş muydunuz?
Kastettiğiniz kitaplar bunlar sanırım, Troika olarak çevrilmiş bazı dillere.
Seriye dahil edilirse benim için sürpriz olur.
@_Ged Maalesef okuma imkanım olmadı devam kitaplarını. Umarım Türkçe okumak nasip olur da kendimiz görürüz
Ben de şimdi öğrendim. Devama gerek duymayan bir kitaptı. Kim bilir bizimkilerin aklına yine neler neler gelmişti. Vay be.
Film çıkıyor dizi değil. Ki zannetmiyorum en fazla 5. Kitap çıkar 6 nın çıkacağına ihtimal dahi vermiyorum. Gerçi filmin gazıyla basadabilirler.
Ben de filmi çıkacak diye biliyorum. Başında Denis Villeneuve olacağı için baya umutluyum hatta.