Forumu aktif takip ediyordum ama kısmet bugüneymiş.
Konu matbaa değil artık. Matbaa meselesi çözülmüştü sonunda. Bu serilerin hakları Hasbro’da. Onlar Türkiye ofisini kapattıklarından beri her şey birbirine girdi. Normal bir ajans ya da yayıncıda olsaydı haklar, şimdiye elli kez çözülmüştü. Ben yakın zamanda çözülür gibi de hissetmiyorum. Tabiri caizse “ghostluyorlar” bizi.
Haftaya Frankfurt fuarına gidince oradan bazı bağlantılar bulmayı deneyeceğiz. Bakalım.
Cihan Bey devam kitaplarını çeviriyor şu an. Araya Empire of Silence’ı ve Murderbot’un son kitabını almıştı. Hedefim seneye Enginlik’i bitirip Sun Eater’a başlamak.
Bari ilk 3 cildin toplu sert kapak koleksiyon baskısını bassanız süper olur, kitapların bandrollerine kadar aldınız ama yaklaşık 6-7 senedir kitap yayınlanmadı. Bunda bir problem olacağını sanmıyorum zaten hakları sizde kitapların, tekrar baskılarında yeniden hak almakla uğraşmıyorsunuzdur.
Bir de şu seriyi yayınlasanız artık keşke, bunun da haklarını alalı neredeyse 6-7 sene oldu ama halen bekliyoruz. Ne zaman gelir
O bandroller imha edileli çok oldu. Boşta bandrol bekletmek yasak çünkü, korsan vs. durumlarından sebep.
Bu seriyi 2018’de almıştık. 2023’te sözleşmesi bitti. Yenilendi bu sene. Fantastik editörümüz (her anlamda) Merve Çay 2026 programına eklemişti. Bu sene fuara mı çıkarsak diyordu ama kasımda The Devils var, aralıkta da koca koca seri devamları var falan diye taş koydum. Benim suçum.
Ömer Bey Merhaba, Katabasis için paylaştığınız görseli gördüm. Acaba kitap için özel bir baskı mı planlanıyor? Yanlış anlamak istemem ama çok merak ettim.
Ölüm Kapısı serisini yeniden basmayı planlıyor musunuz acaba ve Amber Yıllıkları gibi yenileyip basacağınız seriler veya kitaplar var mıdır ? Zaman Çarkı ciltli devam edecek mi 1 2 3 İlknoktada tükendi gözüküyor
Aaa! İnanılmaz mutlu oldum. Tahmin ediyordum kesinleşmesi güzel oldu.Ciltli özel edisyon fikri harika olmuş, yurtdışı baskılarına çok özeniyordum açıkçası Üstüne stickerlar ve kutulu set de cabası! Sabırsızlıkla bekleyeceğim. Stok bitmeden kapacağım hemen Çok teşekkür ederim paylaştığınız için
Harika yol haritası içeren bir mesaj. Malazan, murderbot, sun eater… Heyecanla bekliyoruz.
Yazdığımız tüm mesajlar soru başlığına taşınmış ama sevgili @Omerezer, sakın kendinizi buraya profesyonel bir temsilci olarak gelmiş gibi hissetmeyin, kitaplar hakkında genel sohbet olarak da aramızda görmek isteriz sizi. Dolayısıyla sevgili forumdaşlarım, bizler de normal konu başlıklarında Ömer beyi gördügümüzde İthaki Yayınları programı hakkında sorular sormayalım. Sorularımızı buradan soralım Ömer bey müsait oldukça cevaplayacaktır diye düşünüyorum.
“Lovebombing, gaslighting, ghosting. Ve işte sonunda… kara toprak.”
Jest’i Alfa basacak.
Rainbow çeviride şu an. Meridian da. Begüm Kovulmaz oldukça ince çalışıyor. Tüm darlamalarımıza rağmen “mükemmel olmaya daha vakti var” dedi. Begüm diyorsa vakti vardır. Kasımda çeviriyi teslim edecek gibi görünüyor. Yeni yılı onla açabiliriz umarım.
@Omerezer kaçıp gitmeden bir de ben sorayım.
1- Robert McCammon, Cormac McCarthy den yeni kitaplar neler olacak?
2- George Bess Frankenstein çizgi romanı da basılacak mı?
3- Scott Pilgrim ve Lucifer çizgi romanlarında son durum neler?