İthaki Yayınları Soru Hattı

R. C. basmayacağız daha. Bu kadardı.

Cormac’tan fuarda 2 sürpriz var.

Evet, Frankenstein da çıkacak G. B.’den.

3 Beğeni

Hocam fuarla birlikte Cormac McCarthy satışa çıkacak mı yoksa ilk fuar sonra mı on sipariş ? İnşallah blood meridian dır

Teşekkür ederim geri dönüş yaptığınız için. Son olarak Dan Simmons Terör kitabını basmayı düşünüyor musunuz? Kitabın ne zamandır baskısı da bulunmuyor.

2 Beğeni

Malazan’dan sonra mı çıkacak seri acaba, yoksa ilk kitap çevrildi geri kalanlarına malazanlar bitince mi devam edecek Cihan bey?

Hazır bu seri ile alakalı soru sormuşken devam edeyim. Sadece Memory, Sorrow and Thorn üçlemesi mi çıkacak yoksa 4 kitaplık(ara kitap da var 2 tane de ara kitaplar genelde yayınevlerinin pek tercihi olmadığı için sormaya çekiniyorum) devam serisi The Last King of Osten Ard serisini de dahil ederek bütün Osten Ard sagayı çıkarma gibi bir planınız var mı?

Son olarak, serinin 3. kitabı 520 bin kelime ile yazılmış en uzun fantastik kitaplardan biri. Tek parça halinde mi çıkacak, yoksa iki bölüme mi böleceksiniz?

1 Beğeni

@Omerezer hoş geldiniz tekrardan foruma. Gördüğüm kadarıyla da özletmişsiniz kendinizi.

John Scalzi kitaplarının kapakları yenileniyordu, sonra kaldı. Yeni kitap ve yenilenmeyen kapaklar gelecek mi?

Devam kitaplar içinde sabırsızlıkla bekliyoruz. Malum bir çok seride eksiklikler mevcut.

Birde yakın zamanda yeni bir seri planı var mı

1 Beğeni

En fazla bu habere sevindim işte. Merve hanıma Allah kolaylık versin.

Michael R. Flatcher’in kitapları gelir mi? Karanlık kitaplık sizce de yetim kalmadı mı bu yıl? Çıkacak büyük kitaplar arasında Sanderson reis de var mı hocam?

1 Beğeni

Bu başlık hayata dönünce eski gönderiler gözlerimi yaşartıyor. Hey gidi 2020-öncesi dönem bee…

1 Beğeni

Öncelikle hoş geldiniz -bilmiyorum hala burada mısınız. Forumda Yeşil Mars”ı ve Mavi Mars’ı en çok bekleyenlerden biriyim. Verdiğiniz haber beni mutlu etti tekrar teşekkür etmek istedim

1 Beğeni

Alfred Bester’in başka kitaplarını görür müyüz?

1 Beğeni

2019’da Hiçi ve Tazu Zero sorulmuş. Yayın planında var mı?

Devils yakında geliyormuş çok güzel. Kadim Kanunlar / Firstlaw devam kitapları da planda var mı?

1 Beğeni

Günaydın.

Sorulara sırayla cevap veriyorum. Etiketleyemiyorum niyeyse telefonda. Herkes kendi yanıtını bulsun :sweat_smile:

İstanbul fuarı haftası hem fuarda hem raflarda olur Cormac’lar.

Dan Simmons’un korku kitaplarını da basacağız büyük ihtimalle.

Dragonebone Chair’in full çevirisini istedi yurtdışı. Cihan çevirdi ve yolladı. Malazan ve Enginlik’ler bitince devam edecek. Williams’ı üçleme olarak düşünüyoruz şu an. Kitabı bölme gibi bir niyetimiz de yok.

Scalzileri yenilemeye devam edeceğiz. Human Division da çeviriden geldi.

Retro bilimkurgu klasikleri gibi 10 kitaplık bir dizi fikrim var. Vakit yaratabilirsem inşallah bir gün…

Flatcher gündemimizde yok şu an.

Bu yıl yayıncılık için zor bir seneydi, marttaki olaylardan beri. Yeni yeni toparlıyor. Maalesef Karanlık Kitaplık ve Polisiye Klasikleri nasibini aldı bundan bu sene.

Bu sene daha Sanderson yok ama seneye 2 kitabı var en az.

Bester’den bir kitap daha gelecek.

Hiçi çeviride. Tazu Zero planlarımızda var.

Best Served Cold aralıkta çıkabilir.

29 Beğeni

Mars serisinin esamesi yok ama umudumu kaybetmemeliyim… Umudumu kaybetmemeliyim… Umudumu kaybetmemeliyim…:slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Cevap vermiştim ona diye. Umudunuzu kaybetmeyin. :slight_smile:

4 Beğeni

Hoş geldiniz @Omerezer Lucifer çizgi romanı ile ilgili bir gelişme var mı? Ve Sandman’deki şahane çevirisiyle Elif Ersavcı çeviriyordur umarım.

1 Beğeni

Hoş geldiniz ve sorularımızı cevapladığınız için de teşekkürler :slight_smile: Ben açıkçası çevirisi uzun zaman önce tamamlanan (yanılmıyorum, değil mi?) Imajica’nın durumunu merak ediyorum, günün birinde basıldığını görebilecek miyiz?

Bir de Dragonlance Destinies’e dair bir planınız var mı, onu da sormuş olayım.

EDIT: Hiçi’ye de inanılmaz sevindim, Kavram baskısına hala gözüm gibi bakarım. En sevdiğim BK eserlerindendir.

2 Beğeni

Bekleyecek bir yığın kitap daha oldu. Mükemmel haberler bunlar, umarım planlarda bir aksilik olmaz ve hepsi tıkır tıkır çıkar biran önce.

:star::star::star::star::star:

6 Beğeni

Ömer bey, The Expanse tamamlanınca ya da tamamlanmadan kısa öykülerden oluşan Memory’s Legion yayımlama düşünceniz var mı?

Neal Stephenson çeviri - baskı planlarınız içerisinde var mı?

• SnowCrash
  • Cryptonomicon
  • Seveneves

gibi. Çeviren - yayımlayan olsa da okusak diye beklediklerimden. :slight_smile:

PKD yayımlanma planında en çok merak ettiğim konu PKD Öyküler için nasıl bir planınız olduğu. PKD okurları olarak yolunu en çok gözlediğimiz 5. cilt çok uzun süre Alfa’dan bekledik, yayımlanmadı. Sizin yayın proğramınız içerisinde yakın zaman planlarınızda Öyküler var mı ve nasıl bir baskı düşünceniz var?

Yıllar önce, bir önceki İthaki GYY, Richard K. Morgan’ın bazı kitapları - galiba Black Man, Thin Air - planlarımız da var demişti. Bunuınla ilgili bir gelişme var mı?

Ve Gelecek Bakanlığı, Mars Üçlemesi, 2312… gibi muhteşem kitapların yazarı Kim Stanley Robinson ‘un daha fazla kitabını ithaki raflarında görmek isterdim. :slight_smile:

13 Beğeni

Cevaplar için teşekkür ederim.

Malazan acaba tamamlanacak mı sorusundan artık kurtulduğumuza göre şimdi yeni soruya geçeyim. Malazan yan kitaplarını basmayı düşünüyor musunuz?

3 Beğeni

Benim 30 gündür bekleyen yazım var. Buraya bırakayım onu da :sweat_smile:

1 Beğeni