İthaki Yayınları Soru Hattı

Bu ay çıkacaktı sanırım. Var mı bir gelişme? 2020’den kitap kalmadı sanırım basılacak.

2 Beğeni

Alas, Babylon, Earth Abides ve Lucifer’s Hammer planlarınız arasında var mı?

1 Beğeni

Keşke Doğruluk Kılıcı serisini de alıp bassanız.

1 Beğeni

Merhabalar. John Brunner 'ın devamı gelecek mi?

6 Beğeni

Bir sorum daha olacak. Pegasus’un maalesef hakkını veremediği ve de vermeyeceği de belli olan Mark Lawrence’a el atmanız olası mı? Yazarın ilk serisini basıp ikinci serisinin ilk kitabını basıp devamını getirmedi Pegasus. Bence yeni nesil fantastik yazarlar içinde en iyilerinden birisi. Keşke lordgrimdark Abercrombie’ye el attığınız gibi bu grimdark abiye de el atsanız.

7 Beğeni

Merhaba, umarım keyifli bir gün geçiriyorsunuzdur.

Başlığı kontrol ettim ama daha önce sorulduğunu görmedim. Sorulduysa kusura bakmayın lütfen.

Rama’nın devam kitapları ne zaman gelir acaba? İlk kitabını az önce bitirdim ve devamını okumak için oldukça heyecanlıyım. :melting_face::melting_face:

3 Beğeni

Benim sorum Uzay Destanı serisinin devamı ne zaman çıkar? Seriyi okumaya başlamak istiyorum ama başlayamıyorum :melting_face:

3 Beğeni

Benimkisi de bir umut ama şunu sormadan da edemeyeceğim. Tolkien’e ve külliyatına aşık biri olarak History of Middle Earth serisini ileride görür müyüz? veyahut öyle bir düşünceniz, planınız var mıdır?

6 Beğeni

Merhaba Ömer Bey. Memory, Sorrow and Thorn serisini ciltli basmayı düşünür müsünüz, yoksa sadece karton kapak olarak mı çıkacak?

2 Beğeni

Herhalde ilk mesajımdır bu benim onun da kitaplarla alakalı değil de aldığım kitaptaki baskı hatası sebebiyle olması tatsız olacak =)

Biçicinin Kasırgası kitabını ön siparişle Temmuz 2025’te İlk Nokta’dan almıştım. Arada yoğunluk, okunacak diğer kitaplar falan derken bu kitaba ancak yeni başladım. Kitap sayfalarını kontrol etme adetim de olmadığı için ancak şimdi fark edebildim problemi. 865-896 sayfaları arasında okuma ihtimalimi sıfırlayan baskı hataları mevcut.

Bu genel bir hata mıdır? (kitabın başlığına da spoiler yemiyeyim diye hiç girmedim bu arada =))

İlknokta’ya kitap değişikliği için whatsapp destek hattına Nokta’nın whatsapp destek hattına prolemi, videosuyla beraber bildirdim.Başka bir şey yapmak gerekir mi? Attığım mesaj da şu an gönderilmiş ama karşıya iletilmemiş olarak göründüğü için aslında buraya da gelip bir de yazayım dedim (Cumartesi günü olduğunun da farkındayım, whatsapp’a bakan arkadaşlar telefonu hafta içi açıyordur belki de gene de burada da sorum bulunsun)

Örnek bir sayfa:

1 Beğeni

Genel bir hata değil. Gerekirse mail ile de iletişime geçin bence.

1 Beğeni

4 adet gönderi şu konuya taşındı: İthaki Yayınları

Haşhaş Savaşı Üçlemesinin 2. Kitabı olan ejderha cumhuriyeti kitabının karton kapak baskısı bitmiş. Tekrar basılacak mı?

1 Beğeni

Karton tekrar baskıları geçen yapıldı birinci ve ikinci kitabın

1 Beğeni

Merhaba @Omerezer Bey, Arthur C. Clarke’ın Tetik kitabı tekrar bilimkurgu serilerinden birinin içinde yer alacak mı? Ya da doğrudan yeni bir baskı alacak mı? Baskıları çok uzun süredir yok.

Ayrıca, The Trigger romanının Türkçe baskıları olan Tetik (ISBN 9789756902882) ve Tetik 2 (ISBN 9789756902905) hakkında bir şey soracaktım. Orijinal kitap yaklaşık 550 sayfa ama Türkçe baskılar toplamda 950 sayfa civarında görünüyor. Bu iki kitap orijinal romanın ikiye bölünmüş hâli mi, yoksa içerik olarak farkları var mı? Kitapları okumuş ve durumu bilen arkadaşlar var mı?

Eğer tekrar baskı olacaksa tek parça mı olur?

4 Beğeni

Veronica Roth’un son çıkan kitapları ile birlikte yazarın hakları Yabancı’ya mı geçti? Geçtiyse eğer Uyumsuz serisi tekrar basılacak mı? Böyle bir düşünceniz var mı?

1 Beğeni

Goodreads ödül adayı kitapları arasında Stephen Graham Jones’u göremedim. Acaba karanlık kitaplığa gelir mi yazardan kitap? Scalzi 2 kitapla aday olmuş. Birisi Yaşlı Adam serisinin 7. kitabı, basılır zaten. Diğer aday kitabı da gelir mi? Son olarak dizi/ film sever bir yayınevi olarak Dungeon Crawler’ı sizden mi göreceğiz?

2 Beğeni

Bitmeyen fuar yapmışlar. :thinking:

14 Beğeni

:pensive_face:

15 Beğeni

The Urth of the New Sun kitabını basacak mısınız

2 Beğeni