Selamlar hepinize! Frankfurt Kitap Fuarı’ndayım. Yazamıyorum. Siz sorun, dönünce toplu cevaplarım yine. ![]()
O zaman hemen yazayım burda kalsın ![]()
Var mıdir bir gelişme?
Selamlar bu arkadaşlar için plan var mı?
Martha Wells’in diğer serilerini de basma planı var mı İthaki’nin? Örneğin Raksura serisi (kapaklar da oldukça güzel bu arada).
The Tainted Cup yanlış hatırlamıyorsam Nemesisteydi.
Robert Jackson Bennet’ın hakları Nemesiste.
Bir hevesle tüm mesajları okudum ama caanım Drizzt’ten yine haber yok.
Eskiden öğrenciydik kitap vardı para yoktu alamıyorduk. Şimdi de para var, kitap yok.
Richard Laymon kitapları gündeminizde var mı? Karanlık Kitaplık serisine çok yakışırdı.
Drizzt bu gidişle kanayan yaramız olacak:pensive_face:![]()
![]()
Cevabını vermişti kendisi.
Ömer bey fuarda bağlantı bulmayı deneyeceklerini yazmıştı. Bundan dolayı beklenti oluştu.
Bu seri gelir mi?
Bu kitabı basmayı düşünür müsünüz? Ya da hocam bunu bizde basan bir yayınevi çıkar mı sizce?
Keşke basılsa. King’in en sevdiğim eserlerinin başında Mahşer geliyor. Aynı evrende geçen bir sürü yazarın farklı kurgularını okumak çok güzel olur.
Unutulmuş fantastik klasikler serisini unuttunuz(!) mu? Kalan kitaplar için bir çalışma var mı?
Selamlar @Omerezer hocam, Sonsuzluğun Sonu telifi İthaki’de değil midir? Değilse İthaki’den basılmasını ne zaman görürüz sizce?
Enginlik serisi uzun bir aradan sonra kapakları değiştirerek yeniden yayımladınız.Bu sefer seriyi tamamlayacaklar diye umut ederken son basılan kitabın üzerinden 1 seneden fazla süre gecmesine rağmen,devam kitapları hakkında hiçbir ses seda yok.
Kısacası Enginlik serisinin akıbeti nedir acaba?
Cevap vermişti kendisi keşke başlığı biraz yukarı alsaydınız.
8 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi
Sorularıma ek olarak birkaç soru daha eklemek istiyorum.
Brian Evenson basmayı düşünüyor musunuz?
Paul Tremblay’ın öykü kitaplarını da basacak mısınız?
Clark Ashton Smith basar mısınız? Yıllar önce yayınevinizden çıkan Düşler İmparatorluğu derlemesindeki öykülerin tadı hala damağımda.
Clark Ashton Smith,Cthulhu Mythos, Robert E. Howard. keşke bunlar çevrilse Türkçeye