Fuarlar hakkında henüz güncel bilgiye sahip değilim. Fakat bu iki fuar da normalde gittiğimiz fuarlar diye hatırlıyorum. Muhtemelen tekrar gidilecektir.
Sonra, önce… Dönemsel bir şey değil aslında bu. Sadece her zaman kalıcı olacakları tutturamıyorlar. Uzun süredir verilen her ödülde görülen bir şey bu. Tek otorite olarak alınmadığı sürece bence ödüller oldukça eğlenceli şeyler.
Kitap içerisinde öyle aman aman bir değişiklik olacağını sanmam. Kaldı ki kitaplar her baskıda değişmeye devam ederler, rafa çıktı diye üzerlerindeki çalışma bitmez. Bu durumda gerçek bir hasar olmadığı sürece ekibin değiştirme gibi bir yola gideceğini sanmam.
Seri tamamlanmadan karar vermeyeceğiz buna. Fakat satışları çok ümit verici değil sanırım. Ben devam etmek istiyorum ama en nihayetinde yönetimin takdirinde bu. Zamanı geldiğinde gerekli konuşmalar yapılacaktır. Şimdilik kesin bir karar çıkmış değil.
Bir tarih veremiyorum, kusura bakmayın.
Yeni baskı yapılacak kesinlikle, ama sıra gelmedi henüz.
Evet tekrar matba’ya göndermişler ekim gibi benim tahminim satışa çıkacak. Bende 2 Kitap tekrar çıkacagı için 1,3,4,5 aldım. Nema lazım tükenirse bu kaliteli baskılar’da bir daha bulamayız
Merhaba, merak ettiğim bir şey vardı. Bir kitabı basmaya karar vermenizden itibaren geçtiği aşamaları özetler misiniz? Maksimum hızda ne kadar zaman alıyor mesela?
İmparatorluk serisinin 2. kitabı hakkında bir gelişme var mı acaba? Asimov kitapları iki ayda bir çıkıyordu normalde. Son kitap temmuz ayında çıktı yanılmıyorsam. İki ayda bir çıkma durumu bu kitapla birlikte sekteye uğrayacak sanırım.
Sandman 5’in basımda bir problem mi oldu? Ta ayın 13’ünde verdiğim önsipariş hala temin ediliyor olarak gözüküyor. İlknokta maillere herhangi bir geri dönüşde yapmıyor. Sandman 5’i eline geçen var mı?
Edit : Sandman’i çıktığı gün önsipariş verdim. Geçen hafta temin edildi olarak gözüküyordu. Siparişimde İskandinav Mitolojisi’de olduğu için beklemedeydi fakat 2 gün sonra temin edimiş olan kitap tekrar temin ediliyor olarak değişti. Şimdi dönüş yaptılar “Çabuk satıldığı için bitmiş, yeni baskısını bekleyeceksiniz.” diyolar. Ön siparişe açıldığının ilk günü aldığım kitap için nasıl “çabuk bitti, 2. baskıyı bekleyeceksiniz.” denebiliyor? Böyle rezillik mi olur? Ön sipariş verenleri enayi yerine koyanı da ilk kez gördüm.