İyib

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/iyib-kivanc-guven/

image

Soğuk ve puslu bir Ankara akşamında, Palace Kule’nin önünde titreyerek bekliyordu Süleyman. Dün yağan kar tam tutmamış ve bir İç Anadolu klasiği olarak dona çekmişti. Normalde akşam tıraş olma huyu olmamasına rağmen, bu akşam tıraş olduğu için pişman olduğunu hissetti. Yüzündeki her bir hücrenin donduğunu hissedebiliyordu. Burnu akıyordu, ama ayaz o kadar sertti ki, burnunun… (DEVAMI…)

3 Beğeni

Peri gibi fantastik bir temaya böylesine gerçekçi yaklaşabilmek herkesin harcı olmasa gerek. Hikâyenin temposu ve heyecanını sürekli arttırmayı başarmışsınız tebrik ederim. İYİB uygulamasının ise fazlasıyla yaratıcı bir fikir olduğunu belirtmek isterim. İleride böyle bir uygulama piyasaya çıkarsa mahkeme dosyasına koyabileceğiniz aleni bir deliliniz olmuş oldu :smiley: Okuyanı pişman etmeyecek kalitede bir öykü olmuş, kaleminize sağlık. Gelecek öykülerde görüşmek üzere.

1 Beğeni

Kibar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İyi vakit geçirtebildiysem ne mutlu bana. :blush:

1 Beğeni

İçinde suç olan hikayeleri ayrı bir severim. Bu hikaye de içinde suçu barındıran çok güzel bir eser olmuş. Çok akıcı bir şekilde ilerlemesi, merak duygusunun hikaye boyunca en üst seviyede olması, eseri okuyucuya daha da yaklaştırıyor. Ayrıca “İyib” uygulaması bile tek başına çok iyi fikir. Diğer hikayelerinizi heyecanla bekliyorum.

2 Beğeni

Ellerinize sağlık çok keyifli bir öykü olmuş, özellikle son bölüm çok hoşuma gitti; bir yerden sonra oraya bağlanacağını hissetmeme rağmen beklediğim o tokadı yemek günümüzde insanoğlunun geldiği hali çok güzel aktarmanızdan ötürü diye düşünüyorum :smiley: Bir kaç nokta çok aceleye gelmiş gibi hissettirse de kelime sınırından kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum, kaleminize sağlık :smiley:

Konusu çok çarpıcı ve kurgusu mükemmel olmuş. Gazetecinin de uygulamayı kullanması ve olayın üzerinin örtülmesi ters köşe oldu. Çok da sürükleyici ayrıca tek solukta okudum. Kaleminize sağlık diyelim…

1 Beğeni

Okurken başlarda acaba periye nereden bağlanacak diye düşünürken yaratıcılığınızla beni hayran bıraktınız. Günümüzde gerçekten böyle bir uygulama olsaydı acaba neler olurdu diye düşünmekten kendimi alıkoymadım. Etkileyici bir son olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim. Diğer öykülerinizi merakla bekliyorum. Kaleminize ve yaratıcılığınıza sağlık.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Size iyi vakit geçirtebildiysem ne mutlu bana. :blush:

Çok teşekkür ederim. :blush: Evet maalesef kelime sınırı biraz bileğimi büktü. Aceleye gelmiş gibi hissettiren yerler umarım oralardır. :sweat_smile:

Kibar yorumunuz ve eleştirileriniz için teşekkür ederim. Kelime sınırına daha fazla dikkat etmeye çalışacağız demek ki. :blush:

Teşekkür ederim, hoşunuza gittiyse ne mutlu bana. :blush:

Kibar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Beğendiğiniz için çok mutlu oldum. Umarım önümüzdeki aylarda başka öykülerde görüşürüz. :blush:

Umarım öyle bir şeyi görmek zorunda kalmayız. :slight_smile:

Bir çırpıda okudum. Gerçekten üslup çok akıcı ve betimlemeler şahane. Okurken izledim denebilir. Olay örgüsü oldukça güzel kurgulanmış, insanı sıkmıyor. Sonunda hayal kırıklığına uğramamak da ayrıca sevindirdi. Başarılarınız devamını dilerim. :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. :slightly_smiling_face:

Ben bunu okudum çok beğendim

1 Beğeni

Merhaba çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. :blush: