İzmir Fuar Buluşması

Bekledim daha aktif birileri bu konuyu açsın ve fuar bahanesi ile ne zamandır çeşitli konu başlıklarında niyet ve temenni edilen, istenen büyük buluşma gerçekleşsin diye ama kimse çıkmadı. Bari ben ortaya atayım dedim :blush:

Evet sevgili forumdaşlarım bu büyük Fuar İzmir buluşmasını yapıyor muyuz?

Not : Yapalım diyenler müsait olduklarıgünu ve saati de yazabilirlerse sanirim ortak bir plan ortaya konabilir…

4 Beğeni

Fuar nerede olacak? Çok takip edemedim yine Gaziemir’de mi?

Kültürpark’ta olacak.

Katılmak isteyenler müsait olduğu günleri seçerse ortak bir fikir edinebiliriz.

• 18 Nisan Cuma
  • 19 Nisan Cumartesi
  • 20 Nisan Pazar
  • 21 Nisan Pazartesi
  • 22 Nisan Salı
  • 23 Nisan Çarşamba
  • 24 Nisan Perşembe
  • 25 Nisan Cuma
  • 26 Nisan Cumartesi
  • 27 Nisan Pazar
0 oylayan
1 Beğeni

Ben normalde İzmir’de değilim ama 25 Nisan Cuma günü imza için fuarda olacağım. Buluşma o gün olursa katılabilirim ama olmazsa da yolu düşenleri Tudem standına beklerim :raised_hands:

2 Beğeni

Benim çok karışık bir programım var o yüzden hiçbir tarihe söz veremiyorum ama boşluğuma denk gelirse yanınıza gelmeye çalışırım. Yakındayım ben :slight_smile: .

@pcd Pelin buluşma günü 25 i olmazsa bile senin imza gününe uğrarım, muhtemelen akşama doğru :slight_smile: .

1 Beğeni

Bu sene niyese Ankara Fuarı yok. Konuyu dağıtmayım şimdiden İzmir’deki arkadaşlara iyi eğlenmeler. Darısı bize olsun :sweat_smile:

1 Beğeni

Çok sevinirim :slightly_smiling_face:

@MelihAntepli Bu bahar Ankara’da fuar yok ama sonbahardaki 3 Ekim’de başlıyor. O zamana artık :slight_smile:

2 Beğeni

Bende baharda hem fuar gezerim hem Büyük Ankara Buluşmasını gerçekleştirmeye çalışır hem de sana kitap imzalatırım diye düşünüyordum. Ekim’e kaldık, sağlık olsun :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben kızımla geleceğim. O yüzden onun ders vs kurs programı çok belirsiz. Sanırım çok spontane olacak bizim fuar ziyareti.

4 Mayıs tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesinde nörobilim konferansı var. Gelin.