Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: James Potter ve Çapulcular Serisi Netflix Dizisi Oluyor! – Fantastik Canavarlar
Sonunda birileri sesimize kulak verdi. Harry Potter dünyası kendi dizisine kavuşuyor. Üstelik bu dizi 7 sezon sürecek, Netflix üzerinden yayınlanacak ve özlemle andığımız Çapulcular döneminde geçecek! Bildiğiniz gibi Amazon, 1 milyar dolarlık bütçesiyle dev birYüzüklerin Efendisi dizisine soyunmuştu. Üstüne bir de benzer bütçelerle şahane bir bilimkurgu serisine göz dikince, gönüllerimizin sahibi Netflix’in buna cevap vermesi… (DEVAMI…)
ne zaman basliyor hemen cevap istiyorum:heart_eyes:
Rowling nihayet akıllandı ve adam gibi bir şeyin gerçekleşmesi için gerekli adımı attı. Ya da adım atmak isteyenlere izin verdi. Bir şekilde WB ile konuşulup anlaşılması çok iyi olmuş. Umarım David Yates gibi saçmalıkları dizinin yönetmenliği veya yapımcılığına getirmezler.
Bekliyoruz, bir an önce diğer detaylar da gelsin !
Bunca sene aklın neredeydi be ablam. Bizi Warner Bros.'lara, Lanetli Çocuklara mecbur bırakan sen… Nihayet.
Oh be sonunda warnerde kirtuluyoruz keşke lanetli çocuk tan sonra geçen bir kitap yazsa başrolünü Harry Potter olduğu.
Yalnız oyuncu seçimleri çok önemli bunun için. Patlar yoksa bu haber…
HAYATIMDAKİ EN KÖTÜ ŞAKAYDI ciddi ciddi ağlamak üzereyim
lütfen seneye daha gülebileceğimiz bir şaka yapın, ağlayabileceğimiz bir şaka değil!
1 nisan şakası yapmışlar
aynen şuan ağlıyorum
allahim yaa bu nasil bir saka
agliycam suan offf:disappointed_relieved:
Sabah sabah yapılır mı bu? Tüm hevesim kursağımda kaldı.
yaa boyle saka mi olurrr???
bende düşünüyordum acaba neden kimse benimle 1 nisan şakası yapmamış diye.
DÜŞÜNMEZ OLAYDIM.
hayatımın şaksın aldım:joy:
ya vallaha cok ayıp ya evde nıdaalar ata ata haberı okurken lınke tıklamak soguk dus gıbı oldu
Büyük bir heyecanla okudum neden yaptınız bunu
Üzdü…
İnşallah bir gün gerçek olur. Eee ne demişler her şakada bir gerçeklik payı vardı.
Fragmanı izlemeden geçmeyin Rowling’in ileriye dönük fikirlerini de mutlaka okuyun harika bayıldım
Şakadan ziyade aslında iyi fikir böyle bir dizi olsa izlenir umarım ilerde yaparlar
Nasıl bir şaka anlayışınız varsa cidden hiç güldürmedi, soğuttu sizden. Bunca zamandır düzenli olarak takipçinizim, şaka anlayışınızın ne denli kötü olduğunu hiç fark etmemişim. Soğuk yada kötü değil hatta, resmen hayal kırıcı oldu bu. Üzdü. Umarım bir daha böyle bir şaka yapmazsınız. tekrarlanırsa bir daha asla ne buraya nede fantastik canavarlara asla girmem. Bunu yapmaya sanırım hakkınız yoktu. 1 nisan ile olsa sitenin amacına hizmet etmeyen boş bir olay. Tek hizmet ettiği şey sanırım sinir bozmak ve hayal kırmak oldu. Çok mu sert girdim? İnşallah en sevdiğiniz dizinin yeni sezon projesi bütçe kesintisinden dolayı iptal olur.
yani oldu mu şimdi bu?? hevesim gittiiiii
insan düşmanına yapmaz bunu çok ayıp =(