Josh Malerman Kitapları

Malorie için kaldı 1 ay.

1 Beğeni

6 Beğeni

Malorie geliyor…

8 Beğeni
6 Beğeni

Umuyorum uzun zamandır beklediğime değecek bir roman olmuştur.

2 Beğeni

Josh Malerman’ın keşke önce kitabı olsaydı dediği filmler

2 Beğeni

Malorie bugün başladım, 100 sayfa civarında okudum. Körler okulunda başlayan hikaye sonrasında 10 yıllık bir zaman atlamasıyla devam ediyor.

Şimdilik okuduğum sayfalara bakarak söyleyebileceğim tek şey Kafes’i seven okurların kitabın çıkmasını beklemesine değdiği yönünde olacak.

8 Beğeni

Kafes’in devam kitabı Malorie okumayı bitirdim. .

Hikaye Kafes’in bittiği mekanda 2 yıl sonrasında başlıyor ve bazı olaylar sonrasında zamanda 10 yıl atlayarak yeni bir mekanda devam ediyor.

Güzel bir devam kitabı olmuş, Kafes’i sevdiğim için kitabın 2. baskısını Kafes evrenine ait kısa bir öykü - Bob Kapıyı Çalıyor öyküsü - olduğu için tekrar satın almıştım 9-10 ay önce devam kitabının yazıldığını öğrendiğimde devam kitabını merakla beklemekteydim, beklediğime değen bir devam kitabı olmuş.

Kafes’i okumayı sevdiyseniz Malorie’de seversiniz.

13 Beğeni

10 Beğeni

Malorie Goodreads “Horror” olarak sınıflandırmış ama kitabın türü bana daha çok “Mystery & Thriller” gibi geliyor.

4 Beğeni

51GYboYSwCL.SX327_BO1,204,203,200

18 Mayıs’ta satışa açılıyormuş. Kitabın daha önce (2017’de) 500 adet ciltli limitli baskısı yapılmış. İthaki çeviri hazırlığı yapıyor mu acaba?

2 Beğeni

Tam anlayamadım, bu kitap sadece limitli baskı mı yapacak diyor. Limitli baskıyı alamayanlar okuyamayacak gibi bir şey mi bu.

Ben de öyle anladım. Limitli baskı olacak ve yakın zamanda başka edisyon planımız yok diyor açıkça ama benim tahminin 3-4 yıla yeni baskı yapar ya da online ortamda yayınlarlar.

1 Beğeni

Goblin baskı hazırlıkları başlamış.

7 Beğeni
5 Beğeni