Jules Verne Kitapları (İthaki ve Alfa Yayınları)

Jules Verne’in “Olağanüstü Yolculuklar” serisini oluşturan romanlarında yer alan illüstrasyonlar.

Şunlar:

Alfa tüm Verne eserlerini “Olağanüstü Yolculuklar” adı altında yayınlasa da, işin aslı öyle değil. “Yirminci Yüzyılda Paris” aslında Verne’in “Olağanüstü Yolculuklar” serisinde yer almayan, seri dışı eserlerinden biri. Seriyi ilk yayınlayan Hetzel yayınevinin illüstrasyonlu baskılarına dahil edilmemiş.

6 Beğeni

Çok teşekkürler, tabii ki youtubedaki videonuza bakacağım :blush: ama verne külliyatını ne zaman tamamlarım onu bilmiyorum

2 Beğeni

Herkese merhaba, keyifle yayına hazırladığım Faik Sabri Duran’ın kaleme almış olduğu Jules Verne biyografisi çıktı. Merak edenler için kitapta Fransız yazara dair önemli bilgiler var. Şimdiden keyifli okumalar dilerim. Kapak da güzel oldu diye düşünüyorum.

12 Beğeni

Nisan ayı içinde çıkacak kitaplar. Belki Mayıs’a sarkabilir.

Muhteşem Orinoko

Cesar Cascabel

9 Beğeni

Merhabalar yine ben umarım sizi çok rahatsız etmemişimdir. Ben vernenin öyküler, zacharius usta ve buzlar arasında bir kış kitaplarını bitirdim. Şimdide dünyanın ucundaki fener, karpatlar şatosu ve wilhelm storitzin sırrı kitaplarına başlamak istiyorum da bu kitaplarda da diğerleri gibi resim var mi ve resmin altında yazı falan var mi? Çok teşekkürler

2 Beğeni

Merhaba, üç kitapta da görsel var ve resimlerin altında yazıları var. Ayrıca Karpatlar Şatosu ile Dünyanın Ucundaki Fener kitaplarına Youtube Karanlık İzler kanalımda video çekmiştim.

2 Beğeni

8 Beğeni
13 Beğeni

Alfa Yayınları’nın sosyal medya gönderisinde bir hata yapıldığını fark ettim. İnternet sitesinde İnatçı Keraban 3. baskı olarak satışta yer almasına rağmen, gönderide yanlışlıkla César Cascabel kitabına ait görsel kullanılmış. 48. kitap şimdiden hayırlı olsun :slightly_smiling_face:

9 Beğeni

:slightly_smiling_face:

Alfa bir çılgınlık yapıp 3 baskılık kitap basmış. Çıkmadan tekrar bastık. Yeni yine yeniden.

5 Beğeni

Valla tebrikler tam ben paylaşacaktım. Hızlısınız. :clap::clap: Adamlar yanlışlıkla spoiler vermiş oldu. :joy:

5 Beğeni

7 Beğeni

17 gün önce bandrolü alınan bu kitap neden şimdiye dek satışa açılmamış acaba?

2 Beğeni

Huyları böyle bazen 30 günü de buluyor. Ancak kitap hazır yakında linki paylaşılır.

4 Beğeni