Kafka Yayınevi

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

Kafka yayınları iyi bir Kafka biyografisi yayınlamalı. Daha önce Sel yayınlarının bastığı Reiner Stach’ın 2 ciltten oluşan Kafka - Karar Yılları ve Kafka - Kavrama Yılları iyi bir tercih olabilir.

2 Beğeni

Beğenmek olmaz sadece bir de destek atayım dedim. Ben Kafka Yayınlarından şöyle güzel bir Kafka Kitaplığı bekliyorum. Senin bahsettiğin kitap da dahil. Harika olurdu.

1 Beğeni

Bunlar var Kafka yayınlarından ama elbette günlükler, öyküler, mektuplar ve biyografi de basılırsa daha iyi olur.

Ben daha düzenli bir şeyler bekliyorum aslında. Böyle farklı gibi duruyorlar. :slight_smile:

1 Beğeni

Halihazırda var zaten niye bassınlar şimdi :smiley:

Telifi düşeli 2 sene oluyor. Sel’den çıkan baskı Alman vakıflarının desteği ile çıkmış. Satmayacağı için yayınevleri pek olumlu bakmıyor.

1 Beğeni

Satmaz bence de ya…

Çaktırmadan kamuoyu oluşturuyorum bak sırf senin için ters manyel.

1 Beğeni