Kanat A.Ş.

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/kanat-a-s/

image

Ne geldiyse başıma uykusuzluktandı. Çağımızın hastalığı olarak baş gösteren bu sorunun ardında yatan fiziksel koşullar silsilesini oldum olası anlamadım. Bana kalsa düşünmeyi durduramadığım için uyuyamıyordum. Birçok sakinleştirici denememe rağmen hiçbiri işe yaramamıştı. Zamanın ölçülebilir olduğuna bizi kim inandırdıysa bulup bir temiz dövesim vardı. Bu derdi çekmeyenler uyuyamadığınız bir anda sizi delirten saniyelerin nasıl da saatlere… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Hoşgeldin Ezgi. Seni burada görmek çok güzel. Ben de aylar sonra ilk kez peri sayısına yazdım. Güzel bir tevafuk. :heart:
Öyküyü ve peri temasına dokunuşunu çok sevdim. Gürgen’e üzüldüm ama Gürgen gibi olanların eleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Evet uyuyamadığı için erken emekli olacak kadar kötü halde kendisi, bu açıdan çok zor durumda. Ama onu bu hale getiren durumun gerçekliğe aşırı bağlanması olduğunu düşünüyorum. Kendisi de diyor zaten, başkasında olsa hunharca dalga geçerdim diye. Ayrıca peri ona ziyarete geldiğinde başka bir makamla bağlantı kurmak istiyor dua okuyarak ama bu konuda da şansı olmadığını düşünüyor çünkü hiç inanmamış ki görmediğine. Oysa dünya katman katmandır. Gerçek olanın asıl ilüzyon olduğunu umarım öğrenir Gürgen ve arkadaşları. Sen bu mesajları iletmek istediğin için mi yazdın yoksa ben bir okur olarak mı bu kanıya vardım bilemiyorum. :slight_smile: Lakin öykünün mistik boyutu ve mistikliğin şak diye normalliğin ortasına girmesine bayıldım. Bilirsin severim :slight_smile: Muzip dilin de yine ön plana çıkmış ve yine sevdim Ezgi.
Kalemin daim olsun kalemdaşım.

1 Beğeni

Merveciğim Merhabalar!

Seçkiyi henüz okuma fırsatım olmadı ama ismini görünce sevindim ben de epey. Ne güzel denk gelmişiz :slight_smile: Aslında tam olarak senin mesajına yakın mıydı yazdıklarım bilemiyorum. Biraz basit bir kavrayışla ilerledim ama senin okuman oraya vardıysa bambaşka bir güzellik olur benim için. Benim niyetimden çok okurun gözü ve çözümü önemli neticede.

Nasıl buraya vardığımı kısaca anlatmak isterim yine de. Eczane aracılığıyla çok fazla insanı gözleme şansını yakaladım. Yazdıklarımı da şekillendiren bir etkisi var kesinlikle bunca temasın. Genelde de gelen kişi bir sorun üzerinden bizlere ulaşıyor. Gördüğüm kadarıyla mucizevi çözüm arayışının oranı çok yüksek. Gürgen Bey benim için bu çözüm için her şeyi deneyenlerden biriydi. Bu körlemesine ilerleyişin bir yerde insana çok zarar verdiğinden dem vurdum aslında.

Hikaye uykusuzluk çeken birini ele aldı ama sırt ağrısı için hacamata ya da bitkisel tedaviye başvuran biri de olabilirdi. O çaresizlikle fayda ihtimali olan her şeye yönelişi göstermek istedim. İşe yarayıp yaramaması ana kıstas değil de deneme ihtiyacı gibi bahsettiğim şey. Elbet öykünün dönüştüğü nokta farklı bir yere varıyor. Orada da aslında sosyal medyanın gücüyle hem deli hem peygamber ilan edilebileceğimizin altını çizmeye çalıştım. İnsanların inanma ve biat ihtiyacı fazla yüksek. En yakın zamanda öykünle ve kaleminle buluşmak dileğiyle!

İlhamın bol olsun kalem dostum!

1 Beğeni

Öykünün içerisinde tıbbi bilgiler serpiştirmenizden mesleğinizle alakalı olduğu belli oluyordu. Çok güzel kurgulamışsınız. Elinize sağlık.

2 Beğeni

Merhabalar,

Meslek istemsizce beliriyor bazı metinlerde ama kurgunun içinde sırıtmaması beni mutlu etti. Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Sağlıkla kalın!

Selam @zencefilos,

Tekrar merhaba, uzun bir aradan sonra…

Eğlendiğim ve belirsizliğini sevdiğim bir öykü olmuş. Ne oldu tam bilemiyoruz ama her iki seçenek de son derece keyifli. Eğer periler varsa ünlü olma kompleksleri ileri düzeydeymiş ama…

Gelecek seçkilerde görüşmek üzere,

1 Beğeni

Merhabalar,

Biraz gecikmiş bir dönütle buradayım. Sanıyorum dönemin ilgi açlığının onları da vurması ihtimali hoşuma gitti. Ama biraz daha ihtiyaç kaynaklı oldu onların başına gelen. Çokça teşekkür ederim.

İlhamla kalmanız dileğiyle!

1 Beğeni