Kapsül Dizisi (İthaki Yayınları)

Abi siz neyden bahsediyorsunuz ya. :rofl:

1 Beğeni

John Verdun diye bir adam var, Temerya ordusu askeri. Kara Kişiler saldırmadan kısa süre önce nöbet yerinden firar etmiş ve Temerya ordusu yok edilirken ormanda saklanmış. Novigrad’a giden mültecilerin arasına karışmış ama Temeryalı mülteciler Velen’den geçerken bu adamın firari olduğunu anlamışlar. Temeryalılar firari askeri hırpalamış ve elini ayagını bağlayıp nehrin kenarında Garkalonlara bırakmış.

Biz de bu adamı kurtarsak mı kurtarmasak mı diye tartışıyorduk. Kurtarmazsak ölecek kurtarırsak ya Temeryalı mültecilerin peşine düşerse.

Ne yapalım diye karar vermeye çalışıyorduk.

6 Beğeni

Jomn Verdun’a o konuda ben de kızgınım. :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Kitaplar ciltli olunca temkinli mi yaklaşıyorlar aceba basmak için.

1 Beğeni

Kapsül serisinin yeni kitabında gelişme var mı?

Bu seri pek tutmadı bence. Devam edeceklerini çok sanmıyorum.

1 Beğeni

Daha önce yaptığım listeyi farkında olmadan silmişim.

Seri ve bağımsız kitapları görebileceğiniz şekilde kitapları tablo haline getirdim.

Güncel liste:

1 Beğeni
1 Beğeni

Bunlar karton kapağa dönmüş :frowning:

4 Beğeni

Kapağı çok güzel. Bir de uzay operası mı okudum orada. Ne yazık ki seriyi bıraktım kartona dönünce :confused:

Vallahi, ben de bırakmışım seriyi. Şimdi haberim oldu. :buyucu:

1 Beğeni
3 Beğeni

İlgi çekici bir kitap devamı da var. Ya da aynı karakterin ikinci macerası. Umarım İthaki onu da basar. 88 sayfa kitap 58 lira. Fiyatlar fena can yakıyor. Yüzde 50 indirimle dahi çok pahalı.

2 Beğeni

İlk posttaki listede bu atlanmış. 12. sırada olacak.

1 Beğeni

Bu serinin (şarkı söyleyen tepeler) kitapları birbirleriyle bağlantılı mı yoksa bağımsız da okunabilir mi?

2 Beğeni

Birinci kitap hikayesi kendi içinde bitiyor. İkinci kitapta ilk kitaptaki iki karakterin -ikizler- geçmişini anlatıyor.

Pardon yanlış seri için yazmışım(Ters Çocuklar). Şarkı söyleyen tepeleri bağımsız okuyabilirsin. Devam eden bir kurgu değil. Aynı karakterlerin başka bir macerası.

Ama her iki seri için de karakterleri ve evreni tanımak için ilk kitapla başlamayı tavsiye ederim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim, sağ olun. Hepsini almayı düşünmüyorum ama bakalım ne olacak. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni