Kara Büyücü Üçlemesi I Trudi Canavan

Biyografi

Trudi Canavan 23 Ekim 1969 tarihinde Avustralya’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşta çizime ve edebiyata merak saran yazar, genellikle var olmayan şeyler hakkında hikayeler yazmaktan hoşlanmaktadır. Avustralya’nın fantastik kurgu ve bilim kurgu dergisi Aurealis’de tasarım ve dizayn yapmaktadır. Aksiyon - Macera, Bilim Kurgu & Fantastik, Edebiyat kategorilerinde eserler kaleme almıştır.

Çıkan Kitaplar

1.Büyücü Loncası
2.Çırak
3.Yüksek Büyücü

3 Beğeni

ne zaman çıktı bu kitaplar adlarını ilk kez duyuyorum.

Daha önce Laika Yayınları 6 kitap olarak basmıştı Pegasus 3 kitap haline getirdi seri 2018’den beri piyasada var hocam .

Fantastik kitapları sevdiğimden birçok seri okudum. Bu seriyi de biliyorum ama hep başka serilere öncelik tanıdım. Okuyanlar varsa serinin içeriği güzel mi diye sormak istiyorum. Siz seriyi önerir misiniz?

1 Beğeni
1 Beğeni

Genelde böyle listelere giren bir seri değildir, görünce şaşırdım. Meğer yazanı açıklamış, listeye sadece biten serileri dahil ettik demiş :grinning_face_with_smiling_eyes:

Okuyalı uzun yıllar oldu ama severim ben bu seriyi. Bu mesaja değer katma adına aynı evrende geçen ve serinin devamı ayarındaki yeni üçlemenin ilk kitabını da paylaşayım. Merak edip sadece bu seriyi araştırırken başlığa gelenler olursa görmüş olurlar :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni