Kara Şövalyenin Laneti

Öykü Seçkisi'nde okumak için: https://oykuseckisi.com/kara-sovalyenin-laneti/

Sekiz yaşındaydı. Büyülü bir dünyanın içinde yaşıyor gibiydi ta ki o dehşet gecesinde Kara Şövalye dediği dedesinin ölüsünü görene kadar. Elysa arafta kalacağı bambaşka bir hayatın içine sürükleneceğinden habersizdi. Anne ve babasının gözbebeği, ilk göz ağrısı, bir tanecik, şımarık ve sempatik kızıydı. 1 yaşından beri babasının kucağında annesiyle beraber köşe bucak İtalya’nın her yerini gezip…

Merhaba @deniz_gunes, :blush:

Elysa’yı sevdim. Çocukluğunda karşılaştığı bir “an” sonrası tüm hayatının arafta kalması fikri de hoşuma gitti. Devamı da yazılabilir gibi hissettim hatta.

Kalemine sağlık.

Sevgiler,
Sena

1 Beğeni

Merhaba Sena :blush: öykümü beğenmene sevindim. Evet belki dahası da yazilabilirdi ama bazı hikayeler vardır ya hani sonu belli değildir bu yüzden arafta kalmıştır hikayenin asıl kahramanı ben de böyle düşünerek yazdım. Teşekkür ederim güzel düşüncen için.

Sevgiler

1 Beğeni

Merhaba,

İlginçti. Araf’la olan bağlantısı, olabilecek bir şeyi ele alışı ve anlatımdaki koşmaca tarzı otantik geldi bana.

Neden bilmiyorum ben içerikten çok şekilselliğe ve ritme takıldım. Bana alameti-i farika bu geldi öyküde. Bir ara sürekli öyküye giren isimlere takılmışken parantez içinde"Elysa’nın annesi) yazması çok hoşuma gitti.

Elinize sağlık.

1 Beğeni

Merhabalar;

Çok teşekkür ederim gorusleriniz benim için çok değerli :hugs: yeni yeni öykü yazmaya alışmaya çalışırken böyle güzel bir yorum beni daha çok motive etti. Diğer öykülerime de beklerim guzel yorumlarınızı sevgiler…

1 Beğeni