Karanlık Kitaplık Serisi (İthaki Yayınları)

Cehennemlik Yürek gibi bir kitap önerebilecek var mı?

Aynı seriden Nathan Ballingrud’un Cehenemin Atlası’ndaki öyküler ilginizi çekebilir.

4 Beğeni

Bakayım buna, teşekkürler.

1 Beğeni

Barker’ın Kabal adlı kitabını tavsiye edebilirim ben de.

1 Beğeni

Unutmadan kitabın, Cehnnemin Kızıl Hakikatı adlı bir devam kitabı da mevcut. İlki kadar başarılı bulmadığımı belirtmeden geçmeyeyim.

2 Beğeni

Halka / Koci Suzuki kitabının ilk ve ikinci baskıları. Pandora siparişimde yeni kapakla gelince inat ettim, eski kapaklısını da Kadıköy Penguen kitabevinden buldum. Bence ilk kapak daha iyi; ama herhalde spoiler içerdiği düşünülerek vazgeçildi. Hoş filmi izlemeyenler bile bu kadarını biliyordur herhalde…

15 Beğeni

İlk kapak doğrudan film ile akalı kitapla pek ilgisi yok, bence o nedenle değiştirdiler.

13 Beğeni

İkinci kapak muazzam bence.

2 Beğeni

Lorien_arches’in güzel değerlendirmelerinden hareketle Kitapyurdu sitesinden “Tuhaf Hava, Cadılar Bayramı Ağacı, Bir Oğlanın Yaşamı ve Sonbahar Ülkesi” kitaplarını sipariş ettim, bugün elime ulaşmasını umuyorum ve bu kitapları okumak için sabırsızlanıyorum…
Not: Araya, Sophokles, Aiskhulos, Euripides’ten bir antik Yunan tragedyası ve Agatha Christie romanlarından herhangi birini sokuşturmazsam olmaz tabii ki…

4 Beğeni

“Bir Oğlanın Yaşamı” gerçekten çok güzel bir kitap. Bu yıl okuduğum en güzel kitaplardan birisiydi. Okuduktan sonra ben de görüşlerimi yazacaktım ama araya bazı olaylar girince kaldı gitti. Siz çok güzel anlatmışsınız.Yazarın diğer eserlerini de merak etmeme sebep oldu bu kitap.Umarım daha fazla kişi okur “Bir Oğlanın Yaşamı” kitabını. :heart:

7 Beğeni

@Ezheret @BerkayBing

Teşekkür ederim hocam. Ben de bu niyetle yorum yazmıştım. Faydalı olduysa ne mutlu.

2 Beğeni

Barker’ın merakla beklediğim Imajica’sının çevirisine başlanmış.

25 Beğeni

Kitap fiyatları böyle giderse 2023 ortalarına kadar bu kitabın ciltsiz etiket fiyatı en az 300-350 olur :woozy_face:

11 Beğeni

Eser açısından talihsizlik olmuş :slight_smile:

2 Beğeni

Kendisi hakkında yapılan şu yoruma kahkaha attım :laughing:

5 Beğeni

Güzel bir haber ancak @Leingrad 'ın yorumundan sonra içimde bir endişe duygusu peydah oldu. Hayırlısı diyelim…
Acaba daha önce Clive Barker’ın hiç çevrilmemiş olan Mister B. Gone daha mı bu seriye uygun olurdu diye düşünmeden de edemedim?
Şimdilik Taiçi Yamada ve Robert Aickman ile seri ummadığım kadar iyi gidiyor. Vathek ve Otranto Şatosu ile gotik türüne dönmüşken sonrasında tekrar bir tuhaf kurgu gelir gibi hissediyorum, keşke bir Algernoon Blackwood kitabı daha olsa…

12 Beğeni
12 Beğeni
15 Beğeni

Of of of! Meyrink de gelmiş.

4 Beğeni

Şu Kara Hasat kitabına kırmızı bir ton daha iyi gitmez miydi? Ah ah.

2 Beğeni