Karanlık Prens - İçimdeki Karanlık #2: Karanlık Prens

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Karanlık Prens - İçimdeki Karanlık #2: Karanlık Prens – Fantastik Canavarlar

image

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN. 1. BÖLÜM Lord Voldemort’un o karanlık gece, Harry Potter‘ı kaçırıp öldüremeyince kendi oğlu gibi büyütmeye karar verdiği alternatif bir hayran hikâyesine ne dersiniz? “Karanlık Prens” serisini, Safina Mazhar‘ın kaleminden ve yazarın gözden geçirdiği yeni versiyon üzerinden taze bir çeviriyle sizlerle buluşturuyoruz. Karşınızda İçimdeki Karanlık cildinin ikinci bölümü! bölüm 2 • Karanlık Prens… (DEVAMI…)

2 Beğeni

burda harrynin on altı yaşında olduğunu söylüyor. ama bulgaristan ve irlanda maçı harry 14 yaşındayken oluyordu ayrıca lily james ve sirius’un ölmesi çok daha mantıklı olurdu gibime geldi

Ya nasıl keyifliyim böyle bir çeviriyle okuduğum için :blush: yarın ki yeni bölüm bana doğumgünü hediyesi olarak gelsin bekliyorum :heart_eyes:

Anladık karanlıksınız, ne diye üç kere yazıyorsunuz.

1 Beğeni

Bu “İhanet” in ardı mı?
Edit: Öyleymiş.

İlk hikayeyi okuduğumda yin bir fan hikayesi olacağını düşünmüştüm. Fakat 2. hikayeyi okumamla birlikte (özellikle Lily bölümünü) Harry Potter evreninin okuyanı içine çeken aurasının beni yıllar sonra tekrardan büyülediğini farkettim. Yazan ve çevirenlerin ellerine sağlık bana bu duyguları tekrar yaşattığınız için gerçekten teşekkür ederim.

o kadar benzetmişler ki JK Rowling yazdı sandım ve yazanın Safina Mahzar olduğunu gördüğümde şok geçirdim