Karanlık Prens - İçimdeki Karanlık #4: Prens'in Dünyası

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Karanlık Prens - İçimdeki Karanlık #4: Prens'in Dünyası – Fantastik Canavarlar

image

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN. 1. BÖLÜM 2. BÖLÜM 3. BÖLÜM Lord Voldemort’un o karanlık gece, Harry Potter‘ı kaçırıp öldüremeyince kendi oğlu gibi büyütmeye karar verdiği alternatif bir hayran hikâyesine ne dersiniz? “Karanlık Prens” serisini, Safina Mazhar‘ın kaleminden ve yazarın gözden geçirdiği yeni versiyon üzerinden taze bir çeviriyle sizlerle buluşturuyoruz. Karşınızda İçimdeki Karanlık cildinin dördüncü bölümü! bölüm… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Voldemort kana susamış bir caniden oğluna karşı çok şefkatli bir babaya level atlamış.

1 Beğeni

:rofl: :rofl: :rofl:
Çok denemiş olmalı.
Ama bence bu şefkatin sebebi…
Bir dakika 4. bölümdeyseniz söylememem gerek

aman aman söyleme :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

1 Beğeni
  1. bölümdeyim ve hala voldemort’un harry’e şefkatini anlayamadım. Basbayaği harry’i seviyor. umarım şefkatinin sebebi harry’i oğlu olarak görmeye başladığından değildir. lütfen öyle olmasın
1 Beğeni

Kendisinin de söylediği gibi onu yok edecek kişi kendisini emirleriyle yok ediyordu. O onu öldürebileceği an Harry’i öldürmeye hazırdı. Eğer Harry’i oğlu olarak görseydi onu 4 yaşına kadar acı çekdirtmezdi. Asla James gibi değildi. O oğlu yaşasın diye kendini feda ederdi, ki gerçek seride etmişti de. Ama Voldemort kendi yaşamı için (eğer ona yaşam denirse) oğlu dediği Harry’i feda ederdi.

Nee? Bu ne hız? Yapmayın öyle. Yeni bölümü bekleyerek kalacaksınız. Çok kötü böyle beklemek :sweat_smile:

Hayır Harry’i oğlu olarak sevdi. İlk başta Harry’i sadece bir silah olarak gördü. Onun emirlerini yerine getirecek olan sadık bir silah. Fakat Harry Voldemort’a Baba demeye başladıktan sonra Voldemort’un fikirleri de yavaş yavaş değişmeye başladı ve onu gerçek bir oğul olarak sevdi.