Karanlık Prens - İçimdeki Karanlık #57: Altın Tüy Kalem

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Karanlık Prens - İçimdeki Karanlık #57: Altın Tüy Kalem – Fantastik Canavarlar

image

GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN. 54. BÖLÜM 55. BÖLÜM 56. BÖLÜM Lord Voldemort’un o karanlık gece, Harry Potter‘ı öldürmeyip kendi oğlu gibi büyütmeye karar verdiği alternatif bir hayran hikâyesine ne dersiniz? “Karanlık Prens” serisini, Safina Mazhar‘ın kaleminden ve yazarın gözden geçirdiği yeni versiyon üzerinden taze bir çeviriyle sizlerle buluşturuyoruz. Karşınızda İçimdeki Karanlık cildinin elli yedinci bölümü! bölüm… (DEVAMI…)

1 Beğeni

3 Gün beklemek bile bir hayli zorlaşıyordu bu seride bölümden bölüme. Böyle bir bölümün devamını beklemek her zamankinden de zor. Ne zaman yeni bölüm gelir acaba bir bilgi verebilir misiniz? Kızıl Pelerin’in üstüne gelmez diyordum fakat bu seri gerçek seriden daha etkili geldi. Gerçek bir ana karakterimiz var. Sadece şans, doğru zamanda doğru yerde bulunma ve hayatta kalma içgüdüsü ile var olan bir başrol görmektense gücüyle yeteneğiyle ve duruşuyla kararlılığıyla ön planda olan bir karakter görmek çok daha büyüleyici. Lily ve James’in genleri, Voldemort’un eğitimi ile gelişmiş bir güç görmek gerçekten harika.

1 Beğeni

Ben kaç gündür bekliyorum . Bir ses yok.

Maalesef yazardan ses seda yok hala. O yazıp yayınlamadan elimizden bir şey gelmiyor şimdilik.

1 Beğeni

Yanı yazmaya devam ediyorsa er-geç yayınlayacaktır. Umalım da vazgeçmesin. :slightly_smiling_face: